BECO SharkPunch kick-boks paal

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
96057-P

Kick boksen in het water? Het kan met de BECO SharkPunch bokszak en bokspaal. Met deze SharkPunch bokspaal kun je in het water boksen en de bewegingen van martial arts kunnen worden gesimuleerd. Kickboksen in het water is een totale body workout en is enorm intensief.

Bij het boksen in het water en worden alle spiergroepen in het lichaam aangesproken en is hierdoor intensief van aard. Bij een workout in het water worden de beenspieren, zitvlak, armspieren, borstspieren, buikspieren en rugspieren aangesproken, alsmede het cardiovasculaire systeem (hart, bloedsomloop, doorbloeding en bloedvaten). Bij het trainen in het water kun je ca. 600 calorieën per uur verbranden. Het boksen in het water verbeterd de coördinatie en balans en tegelijkertijd werk je aan snelheid-, kracht- en sterkte training, maar op een leuke en uitdagende manier. Door te boksen in het water train je intensief en kun je de gedachten van alle dag verzetten en kun je jezelf even helemaal uitleveren op de bokszak.

De SharkPunch is het best te gebruiken in ondiep water (minimaal 130 cm, maximaal 150 cm). De SharkPunch bokszak is gemaakt van speciaal foam dat onder hoge druk is samengeperst dat de energie van stoten geleidelijk absorbeert. De bokszak is veilig in gebruik doordat het foam de energie die vrijkomt bij het stoten geleidelijk en goed absorbeert en zo kenmerkende ververlende ongelukjes voorkomen worden die bij het boksen horen. De buitenkant van de boszak is gemaakt van textiel mesh dat zacht aan voelt. De Bokszak is geschikt voor gebruik in zwembaden en thermaalbaden en chloor- en zoutwater bestendig. De bokszak fixeer je op de SharkPole met mee geleverde beugel, hierdoor kun je deze ook op de gewenste hoogte instellen. De bokszak is 75 cm hoog en heeft een diameter van 50 cm.

Het is van groot belang dat deze workout wordt verzorgd door een instructeur die op de hoogte is van aerobic boksen, boksen in het water en bekend is met martial arts. Met de BECO SharkPunch bokszak breng je een nieuwe trend in je zwembad waarmee je fanatiek en intensief kunt trainen.

 

Manufacturer BECO
EAN 4013368166222
Kleur Rood