Corona preventiescherm, pvc

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
WI-cor100
Maat

Corona preventiescherm, ook wel kuchscherm, spatscherm of baliescherm genoemd, voorkomt verspreiding van het coronavirus tussen mensen doordat het scherm vochtuitwisseling, alsgevolg van hoesten en niezen, en in algemene zin, voorkomt.

Het corona kuchscherm vormt een barierre tussen mensen en kan gebruikt worden in een kantooromgeving, winkelomgeving of receptie omgeving en beschermt de medewerkers die achter het scherm werken tegen het oplopen van een besmetting en verdere verspreiding van het coronavirus. Achter het preventiescherm kunnen medewerkers dus veilig werken op een kantoor, maar ook kunnen receptiemedewerkers van achter het scherm veilig werken en klanten bedienen.

Het corona preventiescherm is gemaakt van transparant PVC-doek en heeft een aluminium profiel aan de bovenkant. Het scherm is gemakkelijk op te hangen aan een systeemplafond met de meegeleverde clips. Het scherm heeft een hoogte van 140 cm en is in meerdere breedtes verkrijgbaar. Er wordt ook een ketting mee geleverd waarmee je het scherm uiteindelijk bevestigd aan het systeemplafond of haken in het plafond. Dankzij de ketting kun je het scherm in hoogte verstellen.

Het preventiescherm wordt compleet geleverd en kun je zelf gemakkelijk en snel ophangen aan het systeemplafond met de meegeleverde systeemplafondbevestigingclips.

Leverbaar in diverse breedte afmetingen.
Liever een andere maat, neem dan contact met ons op voor maatwerk.

Neem bij grotere afname contact met ons op.

De levertijd bedraagt doorgaans 2/3 werkdagen.