Huggies little swimmers zwemluiers, doos 36 stuks, assortiment maat S/M/L

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
6907

Huggies little swimmers wegwerp zwemluiers voor baby's en peuters. Doos 36 stuks met verschillende maten in verkoopdisplay.

Baby's en peuters vinden het super leuk om in het water en op het strand te spelen. Zij die nog niet zindelijk zijn hebben bescherming nodig tegen kleine 'ongelukjes' als ze in het water spelen. De Huggies wegwerp zwemluiers bieden uitkomst zodat ouders en kind kunnen genieten van waterpret zonder enige zorgen.

De Huggies Little Swimmers zwemluiers zijn zwembroekjes met een geïntegreerde luier, de wegwerpzwembroekjes beschermen in het water en zwellen niet op. De Huggies zwemluiers zijn licht van gewicht en hebben rekbare zijkanten voor een comfortabele pasvorm. Hierdoor kan uw kindje zich met deze zwenluier goed bewegen en zo optimaal genieten van het speelplezier in het water. De zwemluier heeft een uniek absorberend materiaal en de zwemluiers zijn uitgevoerd met speciale anti-lekrandjes. De Huggies little swimmer zwemluiers hebben leuke Disney prints en zien er hierdoor kleurrijk en leuk uit.

Zwemmen met een Huggies little swimmer zwemluier geeft ouders een gerust en plezierig gevoel; uw kindje bevuilt het water niet. En dat is waar het zwemmen met uw kindje in de eerste plaats natuurlijk om ging, samen waterpret en plezier beleven.

Levering in doos van 36 stuks in verschillende maten, de doos kan gebruikt worden als verkoopdisplay.
Levering in een assortiment van verschillende maten, verdeling 5x maat S (2-3), 19x maat M (3-4) en 12x maat L (5-6).

De zwemluiers zijn per stuk verpakt.


Maten:
Maat S - Maat 2/3 - Geschikt voor baby's 3-8 kg
Maat M - Maat 3/4 - Geschikt voor baby's 7-15 kg
Maat L - Maat 5/6 - Geschikt voor baby's 12-18 kg

Manufacturer Huggies
Doelgroep Jongens, Meisjes, Baby's