SwimFin zwemgordel, oranje

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
SWF-s3

Leren zwemmen als een haai... op een leuke manier en met een uitdagend zwemhulpmiddel leren zwemmen, wie wil dat nou niet?

De SwimFin is een revolutionair hulpmiddel bij het leren zwemmen. De zwemgordel heeft de vorm van een haaienvin en biedt kinderen waterpret en zwemplezier en is tegelijk een efficiënt en effectief hulpmiddel bij het leren zwemmen! De SwimFin draag je op de rug en zit daarom niet in de weg. Daarnaast is de SwimFin licht van gewicht en is eenvoudig om te doen en verstelbaar met klittenband.

De SwimFin werkt harmonisch samen met het natuurlijke drijfvermogen van het kind. Dit geeft een gevoel van onafhankelijkheid en zekerheid en stimuleert en motiveert het kind om sneller te leren zwemmen. De SwimFin wordt op de rug gedragen en is toepasbaar bij de verschillende zwemslagen. Dit unieke zwemhulpmiddel draagt bij aan het ontwikkelen van een natuurlijke horizontale zwempositie, eenmaal in deze positie biedt de SwimFin ondersteuning bij het blijven drijven. De SwimFin is toepasbaar bij het aanleren van de zwemslagen zoals rugslag, schoolslag, borstcrawl, rugcrawl en vlinderslag!  De SwimFin biedt een grote mate van bewegingsvrijheid en is vrij van iedere belemmering en beperking van bewegen in het water. 

De SwimFin is gemaakt van E.V.A. schuim materiaal met een hoog drijfvermogen en is zeer slijtvast. De SwimFin is daarnaast verstelbaar met elastische banden en klittenband. De banden zitten comfortabel en niet onplezierig of in de weg. 

De SwimFin is ook hip en cool en leuk om mee te spelen en te zwemmen als je al kunt zwemmen.

 

De SwimFin is voor het leren zwemmen geschikt voor kinderen tussen de 15-30 kg.

Let op: een zwemgordel is een zwemhulpmiddel dat gebruikt wordt bij het aanleren en oefenen van zwemslagen en is géén vervanger van zwembandjes en het is dan ook géén reddingsmiddel!

Dient gebruikt te worden onder continu toezicht van een volwassene.

 

 

 

Manufacturer SwimFin
EAN 5060167440175
Kleur Oranje
Materiaal EVA