BECO-SEALIFE® SwimFin | groen

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
9685-8
Verpakkingseenheid
10 stuks
Stel een vraag over dit product

De BECO-SEALIFE SwimFin is een zwemgordel in de vorm van een haaienvin. Met de SwimFin leer je zwemmen op een leuke manier en met een uitdagend zwemhulpmiddel. 

De BECO-SEALIFE SwimFin is een zwemlesgordel in de vorm van een haaienvin en biedt kinderen waterpret en zwemplezier en is tegelijk een efficiënt en effectief hulpmiddel bij het leren zwemmen! De SwimFin draag je op de rug en zit daarom niet in de weg. Daarnaast is de SwimFin licht van gewicht en is eenvoudig om te doen en verstelbaar met klittenband.

De SwimFin werkt harmonisch samen met het natuurlijke drijfvermogen van het kind. Dit geeft een gevoel van onafhankelijkheid en zekerheid en stimuleert en motiveert het kind om sneller te leren zwemmen. De SwimFin wordt op de rug gedragen en is toepasbaar bij de verschillende zwemslagen. Dit unieke zwemhulpmiddel draagt bij aan het ontwikkelen van een natuurlijke horizontale zwempositie, eenmaal in deze positie biedt de SwimFin ondersteuning bij het blijven drijven. De SwimFin is toepasbaar bij het aanleren van de zwemslagen zoals schoolslag, borstcrawl en vlinderslag! De SwimFin biedt een grote mate van bewegingsvrijheid en is vrij van iedere belemmering en beperking van bewegen in het water. 

Naast dat de SwimFin een lesgordel als hulpmiddel bij het leren zwemmen, is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om als een haai door het zwembad te zwemmen.

De lengte van de klittenband band is 78 cm.

De SwimFin is gschikt voor kinderen van32 tot 6 jaar met een gewicht van 19 tot 30 kg. 

CE / Tüv en GS gekeurd en getest conform EN 13138-1:2014

Manufacturer BECO
EAN 4013368458259
Kleur Groen
Materiaal PE-foam
Gewichtsklasse 15-18 kg, 18-30 kg