Bedrijfsprofiel

Zwembadmaterialen.nl, is opgericht in 2006 en ontstaan vanuit de praktijk. Ons bedrijf is leverancier van zwem(sport) en zwembadmaterialen en levert haar producten aan zwembaden, zwemscholen, wellness centra, sport centra en vakantieparken. Inmiddels is Zwembadmaterialen.nl uitgegroeid tot een bekende en vertrouwde leverancier in de (zwem)branche. Zwembadmaterialen.nl staat bekend om haar deskundigheid, service en scherpe prijzen. Met een breed assortiment producten van bekende merken kan zij klanten goed van dienst zijn en biedt Zwembadmaterialen.nl hun ruime keuze. Voor oude en vertrouwde producten kunnen klanten bij Zwembadmaterialen.nl terecht, maar ook loopt Zwembadmaterialen.nl graag voorop en biedt zij daarom de nieuwste en meest innovatieve producten aan. Met de kwaliteitsproducten en bestel gemak komt u verder in de zwembranche en kunnen de klanten doen waar zij goed in zijn; het aanbieden van zwemactiviteiten en/of zwemfaciliteiten.


Filosofie
Zwembadmaterialen.nl heeft als slogan 'maakt zwemmen nog leuker!'. Dit doet zij graag SAMEN met aanbieders van zwemactiviteiten en zwemfaciliteiten. De gedachte is dat waar SAMEN gewerkt wordt aan het nog leuker en beter maken van zwemactiviteiten een hogere klanttevredenheid verkregen wordt waardoor bezoekers van zwemactiviteiten/zwemfaciliteiten vaker terug zullen keren en meer gebruik zullen maken van de aangeboden activiteiten en faciliteiten in de zwembaden.

'Samen maken we zwemmen nog leuker!' uit zich in:
- SamenVerkopen, wederverkopersprogramma voor zwembaden
- SamenAquafitness'en, BECO Aquafitness Experience
- SamenRecreatiefZwemmen

 

SamenVerkopen
Het wederverkopersprogramma van Zwembadmaterialen.nl voor zwembaden. Door deel te nemen aan dit wederverkopersprogramma kunnen zwembaden extra omzet generen uit bestaande klanten tegen geringe extra kosten. Zwembadmaterialen.nl ondersteunt de klanten actief bij het wederverkopen van producten.

SamenAquafitness'en
Met de BECO Aquafitness Experience probeert Zwembadmaterialen.nl aquafitness-instructeurs kennis te laten maken met nieuwe producten, nieuwe producten en oefeningen zelf te laten ervaren tijdens workshops in het water en hen te inspireren met nieuwe aquafitness oefeningen die zij zelf weer kunnen toepassen in hun eigen aquafitness lessen.

SamenRecreatiefZwemmen
Houdt recreatief zwemmen leuk en spannend! Zwembadmaterialen.nl biedt ook hier oplossingen om 'Samen zwemmen nog leuker te maken!'. Door de verhuur van drijvende waterattracties kunnen zwembaden het recreatief zwemmen in hun eigen zwembad nog aantrekkelijker maken voor hun eigen klanten.

 

Historie
Zwembadmaterialen.nl is opgericht in 2006. Bijna alle medewerkers zijn werkzaam of zijn werkzaam geweest in de zwembranche. Gevoed door ervaring(en) als zwemonderwijzer, aquafitness-instructeur of zwembadmedewerker - en door de ondernemende geest – kan Zwembadmaterialen.nl zwembaden en zwemscholen uitstekend van dienst zijn en adviseren. De medewerkers van Zwembadmaterialen.nl weten als geen ander waaraan zwembadmaterialen moeten voldoen, wat goed bruikbaar is en niet - wat wel werkt en niet werkt.

In 2013 verhuisde het bedrijf naar een groter bedrijfspand omdat het bedrijf de laatste jaren is gegroeid. Het bedrijf beschikt over een eigen magazijn waar de producten op voorraad liggen. Dankzij het grotere bedrijfspand is Zwembadmaterialen.nl klaar voor de toekomst en kan zij haar ambitie om verder te groeien en uit te breiden vormgeven. 

Zwembadmaterialen.nl geloofd in goede producten en zal u als klant altijd goed informeren over het product. Goede producten zorgen voor een plezierige en comfortabele sport belevenis. Met leuke, uitdagende en comfortabele producten is het overigens ook leuker sporten en sneller leren (zwemmen). En dat is waar Zwembadmaterialen.nl voor staat, Zwemmen nog leuker maken.

Zwembadmaterialen.nl - maakt zwemmen nog leuker!

 

Mocht u vragen hebben over een product of andere vragen neem dan gerust contact met ons op. Bezoek deze website regelmatig voor het bekijken van nieuwe producten en aanbiedingen.

 

Zwembadmaterialen.nl is een onderdeel van S&C Distributie B.V.