Bedrijfsprofiel

Zwembadmaterialen.nl is opgericht in 2006 en is de toeleverancier van de zwembadbranche. Zwembadmaterialen.nl levert een breed assortiment producten die je nodig hebt in een zwembad. Zowel producten en materialen voor gebruik in het water tijdens activiteiten zoals zwemles en aquafitness, maar ook producten en materialen die je rondom een zwembad nodig hebt. Je kunt bij Zwembadmaterialen.nl terecht voor zwemproducten, zwemsportproducten, zwemlesmaterialen, aquafitnessmaterialen, waterspeelgoed, EHBO-materialen, hulpverleningsmaterialen, opbergmaterialen en transportkarren, zwembadinrichting, kleedkamerinrichting, zwemzaalinrichting, terrasmeubilair, watermeet- en testapparatuur, schoonmaakproducten, facilitaire producten en heel veel andere producten. Wij leveren onze producten aan commerciële zwembaden, gemeentelijke zwembaden, publieke zwembaden, zwemscholen, wellness centra, sportcentra, vakantieparken en zwemverenigingen. Zwembadmaterialen.nl is een bekende en vertrouwde leverancier in de zwembranche. Zwembadmaterialen.nl staat bekend om haar deskundigheid, service en scherpe prijzen. Met een breed assortiment producten van bekende merken kan zij klanten goed van dienst zijn en biedt Zwembadmaterialen.nl een ruime keuze. Zwembadmaterialen.nl loopt graag voorop en daarom biedt zij de nieuwste en meest innovatieve producten aan. Maar je kunt ook voor bekende en vertrouwde producten bij ons terecht. Met onze producten en het bestelgemak komen onze klanten verder in de zwembranche en kunnen zij doen waar zij goed in zijn; het aanbieden van zwemactiviteiten en/of -faciliteiten.


Filosofie
Zwembadmaterialen.nl heeft als slogan 'Maakt zwemmen nog leuker!'. Dit doet zij graag SAMEN met aanbieders van zwemactiviteiten en -faciliteiten. De gedachte is dat waar SAMEN gewerkt wordt aan het nog leuker en beter maken van zwemactiviteiten, een hogere klanttevredenheid verkregen wordt waardoor bezoekers van zwemactiviteiten/-faciliteiten vaker terug zullen keren en meer gebruik zullen maken van de aangeboden activiteiten en faciliteiten in de zwembaden.

'Samen maken we zwemmen nog leuker!' uit zich in:
- SamenVerkopen, wederverkopersprogramma voor zwembaden
- SamenAquafitness'en, BECO Aquafitness Experience

 

SamenVerkopen
Het wederverkopersprogramma van Zwembadmaterialen.nl voor zwembaden. Door deel te nemen aan dit wederverkopersprogramma kunnen zwembaden extra omzet genereren uit bestaande klanten tegen geringe extra kosten. Zwembadmaterialen.nl ondersteunt de klanten actief bij het wederverkopen van producten.

SamenAquafitness'en
Met de BECO Aquafitness Experience probeert Zwembadmaterialen.nl aquafitness-instructeurs kennis te laten maken met nieuwe producten, nieuwe producten en oefeningen zelf te laten ervaren tijdens workshops in het water en hen te inspireren met nieuwe aquafitness-oefeningen die zij zelf weer kunnen toepassen in hun eigen aquafitnesslessen.

 

Historie
Zwembadmaterialen.nl is opgericht in 2006. Bijna alle medewerkers zijn werkzaam of zijn werkzaam geweest in de zwembranche. Gevoed door ervaring(en) als zwemonderwijzer, aquafitness-instructeur of zwembadmedewerker - en door de ondernemende geest – kan Zwembadmaterialen.nl zwembaden en zwemscholen uitstekend van dienst zijn en adviseren. De medewerkers van Zwembadmaterialen.nl weten als geen ander waaraan zwembadmaterialen moeten voldoen, wat goed bruikbaar is en niet - wat wel werkt en niet werkt.

Vanwege een flinke groei verhuisde het bedrijf in 2013 naar een groter bedrijfspand. Het bedrijf beschikt over een eigen magazijn waar de producten op voorraad liggen. Dankzij het grotere bedrijfspand is Zwembadmaterialen.nl klaar voor de toekomst en kan zij haar ambitie om verder te groeien en uit te breiden verder vormgeven. 

Zwembadmaterialen.nl gelooft in goede producten en zal u als klant altijd goed informeren over het product. Goede producten zorgen voor een plezierige en comfortabele sportbelevenis. Met leuke, uitdagende en comfortabele producten is het overigens ook leuker sporten en sneller leren zwemmen. En dat is waar Zwembadmaterialen.nl voor staat, Zwemmen nog leuker maken.

Zwembadmaterialen.nl - maakt zwemmen nog leuker!

 

Mocht u vragen hebben over een product of andere vragen neem dan gerust contact met ons op. Bezoek deze website regelmatig voor het bekijken van nieuwe producten en aanbiedingen.

 

Zwembadmaterialen.nl is een onderdeel van S&C Distributie B.V.