Klant worden

Zwembadmaterialen.nl is een groothandel en levert alleen aan zakelijke (groot)afnemers in de zwem(bad)branche. Consumenten kunnen terecht op de website www.zwemshop.com.

Zwembadmaterialen.nl is de toeleverancier van de zwem(bad)branche en levert uitsluitend aan zakelijke afnemers zoals zwembaden, zwemscholen, zwemverenigingen, campings, vakantieparken, sauna's en wellness centra. 

Wordt ook klant van Zwembadmaterialen.nl en profiteer van scherpe prijzen en snelle leveringen. Om producten te kunnen bestellen en prijzen te kunnen zien op de Zwembadmaterialen.nl website dient u te beschikken over een gebruikersaccount. Met dit gebruikersaccount kun je inloggen op de website, prijzen van producten bekijken en producten bestellen. 

Op alle registraties voor een zakelijk gebruikersaccount is een goedkeuringsproces van toepassing, dit kan 1 tot 2 werkdagen duren. Na goedkeuring en activatie van het gebruikersaccount ontvang je bericht van ons via email.

Voor het registreren van een zakelijk een gebruikersaccount, klik hier


Met meerdere collega's inloggen
Speciaal voor zwembaden bieden wij zakelijke multi-user accounts aan. Hiermee kunnen meerdere mensen namens een zwembad/accommodatie inloggen en producten bestellen. Dit is handig als de manager, hoofd zwemzaken, receptie en technische dienst inkopen willen kunnen doen of prijzen van producten willen kunnen bekijken. Alle bestellingen komen terecht op één klantenkaart. 

Bij een zakelijk multi-user account wordt één iemand aangesteld als hoofdinkoper. Hij/zij kan subaccounts aanmaken in het account, maar ook de subaccounts beheren of verwijderen. De hoofdinkoper ontvangt ook van alle bestellingen een emailbevestiging. Zo houden we het overzichtelijk en gemakkelijk.