Nieuws

Doe mee met de winactie op onze socials en maak kans op één van de handboeken voor de zwemonderwijzer 'Het geheim van de leukste zwemles'. Het handboek staat vol met 57 spelletjes die je direct kunt toepassen in jouw lessen. Mee doen en kans maken op één van de handboeken is heel gemakkelijk. Reageer in de comments bij dit bericht op facebook en Instagram.

Lees verder →

Zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen mogen vanaf dinsdag 16 maart weer open voor het geven van zwemles. Wat een geweldig nieuws voor het zwemonderwijs en de zwembranche! Na maanden van sluiting komt het zwembad vanaf komende week langszaam weer tot leven en kunnen kinderen weer leren weer zwemmen.

Lees verder →

Wat een jaar hebben we achter de rug, we hopen dan ook dat 2021 een beter en mooier jaar wordt. Toch willen we nog even stil staan bij de gebeurtenissen van afgelopen jaar, deze hebben veel gevraagd van het personeel in de zwembranche. Daarom willen wij onze waardering uitspreken voor het personeel in de zwembranche.

Lees verder →

Zwembadmaterialen.nl breidt het assortiment uit met professionele fitnessproducten. Hierdoor kunnen exploitanten van sportcentra met zowel een zwembad als een fitnessruimte terecht bij één leverancier en vinden zij alle producten overzichtelijk bij elkaar onder één dak.

Lees verder →

De SaferSwimmer zwemboeien zijn de must have voor iedere zwemmer in open water. De zwemboei zorgt voor meer veiligheid en zichtbaarheid in het water. Mocht je in nood komen tijdens het zwemmen, dan kun je op de boei blijven drijven en je hoofd boven water houden.

Lees verder →

Door de Covid-19 maatregelen geldt in zwembaden beperk het materiaalgebruik tot één persoon en wissel deze niet uit. Je kunt ook banenzwemmers voorzien van de juiste trainingsmaterialen door deze zelf in de accomodatie te verkopen, hierdoor kunnen banenzwemmers optimaal blijven trainen en zwemmen.

Lees verder →

Zwembaden mogen weer open vanaf 11 mei, dat is goed nieuws. Maar hoe kunnen we dat goed en veilig gaan organiseren en hoe kunnen we 1,5 meter afstand houden in de accommodatie en het zwembad? Zwembadmaterialen.nl heeft een aantal handige producten die je hierbij kunnen gaan helpen.

Lees verder →

BECO roept de neopreen aquafitness handschoenen terug omdat zij een hogere PAK-waarde hebben en dus niet voldoen aan de wettelijke eisen. Deze hogere waarden kunnen als kankerverwekkend worden beschouwd en het kan niet worden uitgesloten dat het dragen van deze producten een potentieel risico voor de gebruiker met zich mee brengt.

Lees verder →

Kickboksen in het water is de nieuwe trend voor mensen die fanatiek en intensief willen trainen en sporten. Aquaboxing is een total body workout en is leuk, uitdagend en biedt vele gevarieerde oefeningen. De intensiteit van de workout kun je zelf bepalen. Let's get ready to rumble?

Lees verder →

Ga lekker zwemmen met je opblaasdier in een zwembad op dierendag. Gebruik kortingscode dierendag en ontvang 10% korting op je bestelling.

Lees verder →

Werkzaam in de zwembranche? Kom dan dinsdag 8 oktober ook naar de ZwembadBranche Dag. Dit is de vakbeurs voor de professionals uit de zwem(bad)branche. De beurs is gratis toegankelijk voor professionals uit de branche.

Lees verder →

Zwembadmaterialen.nl levert speciaal foodplatteau voor de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden waarop hij kon eten en kon rusten tijdens het eten.

Lees verder →

BEactive is jouw nieuwe sportoutfit voor training, sport en vrijetijd op, rond en in het water! Draag de BEactive zwemkleding, ongeacht waar jouw actieve levensstijl je naar toe brengt.

Lees verder →

De Puddle Jumper Deluxe combineert zwembandjes en een zwemvest in één en biedt veiligheid, comfort en bewegingsvrijheid. De Puddle Jumper is verkrijgbaar in leuke en vrolijke kleuren en designs.

Lees verder →

Zwembadroosters zijn een belangrijk onderdeel van het zwembad en voeren het overstromende water af. Water afvoerende eigenschappen en een comfortabele en veilige beloopbaarheid zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een zwembadrooster.

Lees verder →

Maak met jouw BADMUTS. badmuts kans op een leuke en spetterende prijs. Stuur jouw mooiste, leukste of grappigste foto naar ons toe en maak kans op een leuke prijs!

Lees verder →

De deze BADMUTS. hebben we uitgedeeld op de ZwembadBranche Dag en dient als voorbeeld voor onze nieuwe bedrukkingservice Zwemprint.nl. Wij bedrukken zwemproducten zoals badmutsen, flexibeams, pull-buoys, slippers, zwembandjes, zwemplankjes en zwemtasjes.

Lees verder →

Met onze Rodeco speelobjecten is het hartstikke leuk spelen in het water! Lekker ravotten, klimmen en klauteren, maar val er niet vanaf... De speelobjecten zijn gemaakt van duurzaam en sterk EVA-schuim en zijn van hoge kwaliteit en dagen kinderen uit om er mee te spelen.

Lees verder →

Kom ook dinsdag 9 oktober naar de ZwembadBranche Dag in Utrecht. ZBBD is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Graag nodigen wij je uit de enige vakbeurs voor de zwembadbranche te bezoeken.

Lees verder →

Beleef de wereld onder water op een totaal andere manier! Met dit volgelaat snorkelmasker kun je onder water gewoon blijven ademhalen door mond en neus en biedt de lens een breed gezichtsveld en een scherp en helder zicht zodat je al het moois onder water goed kunt zien. 

Lees verder →

Met het BEboard kun je fitness op een totaal nieuwe manier ervaren. Het BEboard is ontwikkeld voor Yoga, Pilates en actieve cardio training op het water. Training op het BEboard biedt een optimale balans tussen sport en ontspanning en dat is goed voor lichaam en geest!

Lees verder →

Wij kunnen twee opblaasbare attracties met een leuke korting aanbieden. De attracties zijn kort gebruikt. Voor verkoop worden aangeboden een opblaasbare glijbaan van 9 meter lang en een opblaas- bare hindernisbaan met glijbaantje van 10 meter lang. Nu extra interessant geprijsd!

Lees verder →

In de nieuwe exameneisen voor het C-diploma wordt gesteld dat de leerling 6 meter onder water moet zwemmen door een verticaal hangend duikscherm moet gaan en vervolgens boven moet komen in soort ‘wak'. Wij hebben hiervoor een betaalbaar product ontwikkeld.

Lees verder →

Neem deel aan SamenVerkopen en verkoop ook zwemproducten in uw zwembad. Door het verkopen van producten in uw zwembad genereert u extra inkomsten. Bij het verkopen van de zwemproducten krijgt u ondersteuning van Zwembadmaterialen.nl.

Lees verder →

De waterschoentjes zijn nu ook in roze leverbaar. De BECO badsandaaltjes zijn nu leverbaar in maar liefst 4 kleuren. De waterschoentjes zijn geschikt voor gebruik in het zwemonderwijs en bij het afzwemmen.

Lees verder →

Van harte welkom op de nieuwe website. De nieuwe website is overzichtelijker en maakt bestellen van producten gemakkelijker. Om de nieuwe website feestelijk te openen hebben we een aantal leuke aanbiedingen voor je.

Lees verder →

Meer dan de helft van de ongelukken in zwembaden gebeurd niet in, maar rondom het water. Vloeren rond zwembaden zijn berucht om hun gladde en harde oppervlak, waardoor mensen kunnen uitglijden.

Lees verder →

De RESTUBE lifeguard is een handig, compact en licht gewicht reddingsmiddel voor professionele lifeguards. De RESTUBE lifeguard laat zich het best omschrijven als een automatisch opblaasbare rescue tube. 

Lees verder →

De lang verwachte BECO Trainer waterschoenen zijn vanaf nu leverbaar. Door het waterdrainage systeem en de speciale schoenzool zijn deze waterschoenen ideaal voor sporten in en rondom het water!

Lees verder →

De BEsuit zwemkleding volgt iedere beweging en is ideaal voor beweging intensieve sporten. Draag BEsuit tijdens aqua-kickbox training, aquaspinning of andere aquafitness activiteiten in het water. 

Lees verder →