Nieuws

Neem deel aan SamenVerkopen en verkoop ook zwemproducten in uw zwembad. Door het verkopen van producten in uw zwembad genereert u extra inkomsten. Bij het verkopen van de zwemproducten krijgt u ondersteuning van Zwembadmaterialen.nl.

Lees verder →

Van harte welkom op de nieuwe website. De nieuwe website is overzichtelijker en maakt bestellen van producten gemakkelijker. Om de nieuwe website feestelijk te openen hebben we een aantal leuke aanbiedingen voor je.

Lees verder →

De waterschoentjes zijn nu ook in roze leverbaar. De BECO badsandaaltjes zijn nu leverbaar in maar liefst 4 kleuren. De waterschoentjes zijn geschikt voor gebruik in het zwemonderwijs en bij het afzwemmen.

Lees verder →

De RESTUBE lifeguard is een handig, compact en licht gewicht reddingsmiddel voor professionele lifeguards. De RESTUBE lifeguard laat zich het best omschrijven als een automatisch opblaasbare rescue tube. 

Lees verder →

De lang verwachte BECO Trainer waterschoenen zijn vanaf nu leverbaar. Door het waterdrainage systeem en de speciale schoenzool zijn deze waterschoenen ideaal voor sporten in en rondom het water!

Lees verder →

De BEsuit zwemkleding volgt iedere beweging en is ideaal voor beweging intensieve sporten. Draag BEsuit tijdens aqua-kickbox training, aquaspinning of andere aquafitness activiteiten in het water. 

Lees verder →