Nieuws

Bij ons vind je een uitgebreid assortiment terrasmeubilair voor gebruik in binnen zwembaden en openlucht zwembaden. Onze kunststof terrastafels, terrasstoelen en ligbedden zijn leverbaar in verschillende modellen en kleuren zodat je zelf een stijlvol of hip en modern gekleurd terras kunt creëren.

Lees verder →

Op dinsdag 10 oktober staan wij op de ZwembadBranche Dag, dit is de vakbeurs voor professionals uit de zwembadbranche. Deze dag staat in het teken van kennisdelen en kennismaken. Wij nodigen je graag uit om onze stand te bezoeken. Wij kijken er naar uit je te ontmoeten, jij komt toch ook?

Lees verder →

Met een duikscherm kunnen kinderen tijdens de zwemlessen door het gat zwemmen. Zwembadmaterialen.nl levert verschillende modellen duikschermen, in verschillende afmetingen en kleuren. Het is ook mogelijk om een duikscherm te bedrukken met een mooie keurrijke print van bijvoorbeeld de zwemlesmascotte.

Lees verder →

Bij ons ben je aan het goede adres voor een waterloopmat of zwembadloper voor in jouw zwembad. Wij maken de mooiste waterloopmatten, in effen kleurstelling of volledig full colour bedrukt in een gaaf design. Een zwembadloopmat bedrukt met jullie eigen ontwerp kan ook.

Lees verder →

Op dinsdag 11 oktober staan wij op de ZwembadBranche Dag, dit is de vakbeurs voor professionals uit de zwembadbranche. Deze dag staat in het teken van kennisdelen en kennismaken. Maar belangrijker, een weezien met jou. Wij kijken er naar uit je weer te ontmoeten, jij komt toch ook?

Lees verder →

Sportieve zwemkleding met een nachtdonker jungle patroon in chloorbestendige stof. De night jungle collectie bestaat uit sportieve zwemkleding voor dames, heren en kinderen. Deze nieuwe zwemkleding ziet er niet alleen geweldig uit, het is ook goed voor het milieu. 

Lees verder →

Ben jij lifeguard, badmeester of badjuffrouw en houd je toezicht in een zwembad? Dan is het aan te bevelen om altijd een reddingsmiddel paraat te hebben voor het geval je in actie moet komen en iemand uit het water moet redden. Lees in dit artikel welke mogelijkheden er zijn om een reddingsmiddel bij je te dragen als lifeguard.

Lees verder →

Aquapoles en bokspalen voor gebruik in het zwembad zijn bij ons niet alleen te koop, maar nu ook te huur. Zo kun je snel en eenvoudig een nieuwe activiteit starten en kun je de nieuwe activiteit zoals aquapole dancing of kickboksen in het water met de doelgroep uitproberen en bekijken of zij de nieuwe activiteiten ook leuk vinden zonder dat je eerst hoeft te investeren in de aanschaf.

Lees verder →

Doe mee met de winactie op onze socials en maak kans op één van de handboeken voor de zwemonderwijzer 'Het geheim van de leukste zwemles'. Het handboek staat vol met 57 spelletjes die je direct kunt toepassen in jouw lessen. Mee doen en kans maken op één van de handboeken is heel gemakkelijk. Reageer in de comments bij dit bericht op facebook en Instagram.

Lees verder →

Zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen mogen vanaf dinsdag 16 maart weer open voor het geven van zwemles. Wat een geweldig nieuws voor het zwemonderwijs en de zwembranche! Na maanden van sluiting komt het zwembad vanaf komende week langszaam weer tot leven en kunnen kinderen weer leren weer zwemmen.

Lees verder →

Zwembadmaterialen.nl breidt het assortiment uit met professionele fitnessproducten. Hierdoor kunnen exploitanten van sportcentra met zowel een zwembad als een fitnessruimte terecht bij één leverancier en vinden zij alle producten overzichtelijk bij elkaar onder één dak.

Lees verder →

De SaferSwimmer zwemboeien zijn de must have voor iedere zwemmer in open water. De zwemboei zorgt voor meer veiligheid en zichtbaarheid in het water. Mocht je in nood komen tijdens het zwemmen, dan kun je op de boei blijven drijven en je hoofd boven water houden.

Lees verder →

Door de Covid-19 maatregelen geldt in zwembaden beperk het materiaalgebruik tot één persoon en wissel deze niet uit. Je kunt ook banenzwemmers voorzien van de juiste trainingsmaterialen door deze zelf in de accomodatie te verkopen, hierdoor kunnen banenzwemmers optimaal blijven trainen en zwemmen.

Lees verder →

Zwembaden mogen weer open vanaf 11 mei, dat is goed nieuws. Maar hoe kunnen we dat goed en veilig gaan organiseren en hoe kunnen we 1,5 meter afstand houden in de accommodatie en het zwembad? Zwembadmaterialen.nl heeft een aantal handige producten die je hierbij kunnen gaan helpen.

Lees verder →

BECO roept de neopreen aquafitness handschoenen terug omdat zij een hogere PAK-waarde hebben en dus niet voldoen aan de wettelijke eisen. Deze hogere waarden kunnen als kankerverwekkend worden beschouwd en het kan niet worden uitgesloten dat het dragen van deze producten een potentieel risico voor de gebruiker met zich mee brengt.

Lees verder →

Kickboksen in het water is de nieuwe trend voor mensen die fanatiek en intensief willen trainen en sporten. Aquaboxing is een total body workout en is leuk, uitdagend en biedt vele gevarieerde oefeningen. De intensiteit van de workout kun je zelf bepalen. Let's get ready to rumble?

Lees verder →

Ga lekker zwemmen met je opblaasdier in een zwembad op dierendag. Gebruik kortingscode dierendag en ontvang 10% korting op je bestelling.

Lees verder →

Werkzaam in de zwembranche? Kom dan dinsdag 8 oktober ook naar de ZwembadBranche Dag. Dit is de vakbeurs voor de professionals uit de zwem(bad)branche. De beurs is gratis toegankelijk voor professionals uit de branche.

Lees verder →

Zwembadmaterialen.nl levert speciaal foodplatteau voor de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden waarop hij kon eten en kon rusten tijdens het eten.

Lees verder →

BEactive is jouw nieuwe sportoutfit voor training, sport en vrijetijd op, rond en in het water! Draag de BEactive zwemkleding, ongeacht waar jouw actieve levensstijl je naar toe brengt.

Lees verder →