Nieuws

Aquapoles en bokspalen voor gebruik in het zwembad zijn bij ons niet alleen te koop, maar nu ook te huur. Zo kun je snel en eenvoudig een nieuwe activiteit starten en kun je de nieuwe activiteit zoals aquapole dancing of kickboksen in het water met de doelgroep uitproberen en bekijken of zij de nieuwe activiteiten ook leuk vinden zonder dat je eerst hoeft te investeren in de aanschaf.

Lees verder →

Doe mee met de winactie op onze socials en maak kans op één van de handboeken voor de zwemonderwijzer 'Het geheim van de leukste zwemles'. Het handboek staat vol met 57 spelletjes die je direct kunt toepassen in jouw lessen. Mee doen en kans maken op één van de handboeken is heel gemakkelijk. Reageer in de comments bij dit bericht op facebook en Instagram.

Lees verder →

Zwembaden, zwemscholen en zwemverenigingen mogen vanaf dinsdag 16 maart weer open voor het geven van zwemles. Wat een geweldig nieuws voor het zwemonderwijs en de zwembranche! Na maanden van sluiting komt het zwembad vanaf komende week langszaam weer tot leven en kunnen kinderen weer leren weer zwemmen.

Lees verder →

Wat een jaar hebben we achter de rug, we hopen dan ook dat 2021 een beter en mooier jaar wordt. Toch willen we nog even stil staan bij de gebeurtenissen van afgelopen jaar, deze hebben veel gevraagd van het personeel in de zwembranche. Daarom willen wij onze waardering uitspreken voor het personeel in de zwembranche.

Lees verder →

Zwembadmaterialen.nl breidt het assortiment uit met professionele fitnessproducten. Hierdoor kunnen exploitanten van sportcentra met zowel een zwembad als een fitnessruimte terecht bij één leverancier en vinden zij alle producten overzichtelijk bij elkaar onder één dak.

Lees verder →

De SaferSwimmer zwemboeien zijn de must have voor iedere zwemmer in open water. De zwemboei zorgt voor meer veiligheid en zichtbaarheid in het water. Mocht je in nood komen tijdens het zwemmen, dan kun je op de boei blijven drijven en je hoofd boven water houden.

Lees verder →

Door de Covid-19 maatregelen geldt in zwembaden beperk het materiaalgebruik tot één persoon en wissel deze niet uit. Je kunt ook banenzwemmers voorzien van de juiste trainingsmaterialen door deze zelf in de accomodatie te verkopen, hierdoor kunnen banenzwemmers optimaal blijven trainen en zwemmen.

Lees verder →

Zwembaden mogen weer open vanaf 11 mei, dat is goed nieuws. Maar hoe kunnen we dat goed en veilig gaan organiseren en hoe kunnen we 1,5 meter afstand houden in de accommodatie en het zwembad? Zwembadmaterialen.nl heeft een aantal handige producten die je hierbij kunnen gaan helpen.

Lees verder →

BECO roept de neopreen aquafitness handschoenen terug omdat zij een hogere PAK-waarde hebben en dus niet voldoen aan de wettelijke eisen. Deze hogere waarden kunnen als kankerverwekkend worden beschouwd en het kan niet worden uitgesloten dat het dragen van deze producten een potentieel risico voor de gebruiker met zich mee brengt.

Lees verder →

Kickboksen in het water is de nieuwe trend voor mensen die fanatiek en intensief willen trainen en sporten. Aquaboxing is een total body workout en is leuk, uitdagend en biedt vele gevarieerde oefeningen. De intensiteit van de workout kun je zelf bepalen. Let's get ready to rumble?

Lees verder →

Ga lekker zwemmen met je opblaasdier in een zwembad op dierendag. Gebruik kortingscode dierendag en ontvang 10% korting op je bestelling.

Lees verder →

Werkzaam in de zwembranche? Kom dan dinsdag 8 oktober ook naar de ZwembadBranche Dag. Dit is de vakbeurs voor de professionals uit de zwem(bad)branche. De beurs is gratis toegankelijk voor professionals uit de branche.

Lees verder →

Zwembadmaterialen.nl levert speciaal foodplatteau voor de Elfstedenzwemtocht van Maarten van der Weijden waarop hij kon eten en kon rusten tijdens het eten.

Lees verder →

BEactive is jouw nieuwe sportoutfit voor training, sport en vrijetijd op, rond en in het water! Draag de BEactive zwemkleding, ongeacht waar jouw actieve levensstijl je naar toe brengt.

Lees verder →

De Puddle Jumper Deluxe combineert zwembandjes en een zwemvest in één en biedt veiligheid, comfort en bewegingsvrijheid. De Puddle Jumper is verkrijgbaar in leuke en vrolijke kleuren en designs.

Lees verder →

Zwembadroosters zijn een belangrijk onderdeel van het zwembad en voeren het overstromende water af. Water afvoerende eigenschappen en een comfortabele en veilige beloopbaarheid zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een zwembadrooster.

Lees verder →

Maak met jouw BADMUTS. badmuts kans op een leuke en spetterende prijs. Stuur jouw mooiste, leukste of grappigste foto naar ons toe en maak kans op een leuke prijs!

Lees verder →

De deze BADMUTS. hebben we uitgedeeld op de ZwembadBranche Dag en dient als voorbeeld voor onze nieuwe bedrukkingservice Zwemprint.nl. Wij bedrukken zwemproducten zoals badmutsen, flexibeams, pull-buoys, slippers, zwembandjes, zwemplankjes en zwemtasjes.

Lees verder →

Met onze Rodeco speelobjecten is het hartstikke leuk spelen in het water! Lekker ravotten, klimmen en klauteren, maar val er niet vanaf... De speelobjecten zijn gemaakt van duurzaam en sterk EVA-schuim en zijn van hoge kwaliteit en dagen kinderen uit om er mee te spelen.

Lees verder →

Kom ook dinsdag 9 oktober naar de ZwembadBranche Dag in Utrecht. ZBBD is een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Graag nodigen wij je uit de enige vakbeurs voor de zwembadbranche te bezoeken.

Lees verder →