Uitbreiding assortiment met professionele fitnessproducten
Ga terug naar het overzicht

Professionele fitnessproducten voor sportscholen en fitnessstudio's

Fitness is een steeds populairder wordende sportactiviteit die door iedereen gedaan kan worden. Sporters van alle leeftijden en niveau's kunnen terecht in de fitness en kunnen kiezen uit verschillende workouts, zowel klassikaal als zelfstandig. Tegenwoordig worden nieuwe sportcentra zodanig vormgegeven en gebouwd dat zij verschillende maatschappelijke, sociale, medische en sportfuncties huisvesten. Zo ontstaat een allround sport- en vrijetijdscentrum met verschillende (sport)disciplines onder één dak zoals een zwembad, gymzalen en fitnessruimte aangevuld met vaak sportondersteuning zoals fysiotherapie. 

Zwembadmaterialen.nl breidt het assortiment uit met professionele fitnessmaterialen zodat exploitanten van sportcentra, zwembaden en fitnesscentra en sportscholen gemakkelijk de producten die zij nodig hebben voor het aanbieden van sport- en fitnessactiviteiten kunnen vinden bij één leverancier. Zwembadmaterialen.nl start met het aanbieden van professionele fitnessproducten van Tunturi en Sveltus.

 

Mensen die lid zijn van een fitnesscentrum of sportschool sporten om uiteenlopende redenen, denk hierbij bijvoorbeeld aan fit en gezond blijven, vetverbranding en afvallen, het versterken van spiergroei en spierkracht of het werken aan het verbeteren van de conditie. Afhankelijk van de sportdoelstelling bestaan er verschillende fitnessproducten en fitnessapparaten om gericht specifieke spiergroepen te trainen en om blessures te voorkomen. Bij Zwembadmaterialen.nl vind je nu ook professionele fitnessproducten en fitnessapparaten waarmee veel sporters invulling kunnen geven aan hun sportdoelstellingen en die exploitanten van fitnessstudio's en sportscholen kunnen gebruiken bij groepslessen of individueel sporten.

Het assortiment fitnessproducten en materialen bestaat uit een aantal productcategorieën, bekijk ze hieronder!

 

Cardio
De producten in de categorie cardio zijn gericht op het opbouwen van conditie, vetverbranding en afvallen. 

Een goede conditie zorgt ervoor dat het lichaam sneller zuurstof naar de spieren vervoerd waardoor oefeningen langer volgehouden kunnen worden. Daarnaast hebben cardio-oefeningen een positieve werking op de bloeddruk. 

In de productcatagorie cardio vind je bikes, spinningbikes, loopbanden, roeiapparaten, trampolines en cardio accessoires. Alle producten zijn professionele producten en zijn van hoge kwaliteit. De fitnessapparaten zien er mooi, professioneel en degelijk uit en zijn luxe uitgerust. Met deze cardio producten en materialen kunnen de bezoekers in jouw fitness volledige cardiotrainingen uitvoeren.

Bekijk de cardio producten, klik hier.

 

Power & wheights
In deze categorie vind je de krachttraining producten en gewichten. Deze producten zijn gericht op spiergroei en het versterken van spierkracht. Krachttraining zorgt voor de groei van spiermassa en heeft hierdoor een positieve invloed op het metabolisme. 

In de productcategorie power & weights vind je dumbbells, halterstangen, kettlebells, gewichtschijven, gewichtzakken, gewichtballen, fitnessbankjes, krachtapparaten, ropes, producten voor handtraining en diverse accessoires. Met deze producten kunnen de bezoekers in jouw gym gericht trainen en werken aan het versterken van spierkracht en spiergroei.

Bekijk de power & weights producten, klik hier.

 

Resistance, speed & agility
De producten in de categorie resistance and speed & agility zijn gericht op het trainen met weerstand en het trainen op snelheid en behendigheid. Door te trainen met deze producten kun je een work-out extra intensief en uitdagend maken. Daarnaast kun je met deze producten spieren aanspreken die met fitnessapparaten niet goed genoeg getraind kunnen worden.

In de productcategorie resistance and speed & agility vind je weerstandbanden, optrekstangen, power dog slee, agility ladder, agility horde, agility grid trainer, weerstandparachute en nog heel veel andere producten die het trainen met weerstand mogelijk maken en het trainen van snelheid en behendigheid stimuleren.

Bekijk de resistance, speed & agility producten, klik hier.

 

Core training
De producten in deze categorie zijn gericht op het trainen van de spieren in de romp, zoals rug-, buik-, bil- en heupspieren. Een goede core stability is belangrijk om de juiste stabiliteit te creëeren voor de romp. Als je core goed getraind is, dan zal het de rest van het lichaam aansturen zonder dat het klachten veroorzaakt. Een goede core stability zorgt ervoor dat lichamelijke prestaties beter worden, dit geldt zowel voor sportieve prestaties als in het dagelijks leven.

Een sterke core is belangrijk: het voorkomt blessures, verbetert de sportprestaties en zorgt voor een betere lichaamshouding. Door het versterken van de romp en het in balans brengen van de core stability kun je ervoor zorgen dat klachten aan de rug, liezen, hamstrings, knieën en enkels minder snel ontstaan. 

In de productcategorie core vind je ab wheels, ab trainers, ab accessoires en gym balls. Met deze verschillende producten kunnen de sporters in jouw sportschool zelf kiezen hoe zij hun core willen trainen.

Bekijk de core producten, klik hier.

 

Yoga & pilates
De producten in deze categorie dragen bij aan de flexibiliteit, het versterken van spieren en botten, het verbeteren van de lichaamshouding en zorgen voor ontstpanning en innerlijke rust.

In de productcategorie yoga en pilates vind je yogamatjes, yoga rollers, yoga wielen, yoga blokken, balansborden en balanskussens. Met ons uitgebreide assortiment yoga- en pilatesproducten kunnen de bezoekers van jouw yogastudio zelf kiezen hoe zij hun favoriete yoga-oefeningen kunnen gaan uitvoeren.

Bekijk de yoga en pilates producten, klik hier.

 

Sportmassage

De producten in deze categorie zijn gericht op het masseren van spieren en helpen om de doorbloeding van spieren te stimuleren. Een betere doorbloeding van de spieren zorgt voor een beter spierherstel. Met deze producten kun je voor of na de training pijnlijke en stijve spieren loskweken en op deze manier de spierpijn verlichten.

In de productcategorie sportmassage vind je spierrollers en massageballen.

Bekijk de sportmassage producten, klik hier.

 

Training support
De producten in deze categorie ondersteunen je tijdens het fitnessen en sporten. Een gewichthefriem biedt ondersteuning voor de rug en core tijdens de krachttraining, polsbandages bieden ondersteuning aan de polsen tijdens het liften en fitnesshandschoenen zorgen voor een betere grip bij het vastpakken en vasthouden van halterstangen, maar ook bij het optrekken en bij het dippen.

In de productcategorie training support vind je gewichthefriemen, fitnessmatjes, fitnesshandschoenen, dipping belts, polsbandages, powerlfting straps, cross fit grips, sporttape en magnesium. Met deze producten gaat sporten nog comfortabeler en beter.

Bekijk de training support producten, klik hier.

 

Boksen & martial arts
De producten in deze categorie zijn gericht op boksen, kickboksen en martial arts. Sparren of helemaal los gaan op een bokszak of een intensieve boks work-out, het kan met deze producten.

In de productcategorie boksen & martial arts vind je bokshandschoenen, bokszakken en accessoires voor bokszakken. Daarnaast zijn er verschillende persoonlijke beschermingsproducten zoals boksbandages, scheenbeschermers, hoofdbeschermers en bitjes. Met deze producten geef jij een intensieve en uitdagende bokstraining.

Bekijk de boks & martial arts producten, klik hier.

 

Ben je als sportschoolhouder of exploitant van een sportcentrum opzoek naar sport- en fitnessproducten zoals professionele fitnessapparaten, -toestellen of andere fitnessproducten en accessoires, bekijk dan onze fitness producten, klik hier.

Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan gerust contact met ons op.