Bij Zwembadmaterialen.nl nu ook te huur aquapoles en bokspalen
Ga terug naar het overzicht

Aquapoles en bokspalen nu ook te huur

Aquapoles en bokspalen voor gebruik bij aquafitness in het zwembad zijn bij Zwembadmaterialen.nl niet alleen te koop, maar nu ook te huur. Zo kun je snel en eenvoudig een nieuwe activiteit starten en kun je de nieuwe activiteiten zoals aquapole dancing en kickboksen in het water met de doelgroep uitproberen. Door de huuroplossing die Zwembadmaterialen.nl biedt kun je bekijken of de doelgroep de nieuwe activiteiten ook leuk vindt om te doen en dat is fijn om te weten voordat je investeert in de aanschaf van deze producten.

Kickboksen of boksen in het water en aquapole dancing zijn leuke en uitdagende work-outs. Het zijn total body work-outs en intensief van aard voor mensen die fanatiek willen sporten. Bij aquapole dancing is de intensiteit wel aanpasbaar aan het publiek, maar kan  een work-out ook intensief van aard zijn. 

 

Aquapole fitness
Paaldansen in het water klinkt leuk, maar de work-out heet eigenlijk aquapole dancing en omvat ook dansbewegingen in het water. De focus ligt meer op fitness- en gymnastiek oefeningen in het water met de aquapole en rondom de aquapole. De BECO SharkPole is uitermate geschikt voor een aquapole work-out in het zwembad en is het best te gebruiken in een waterdiepte van 130-150 cm.

Lees hier meer over de BECO SharkPole, de aquapole voor aquafitness.

 

 

Van aquapole naar kickbokspaal voor in het water
Van de BECO SharkPole kun je gemakkelijk een aqua bokspaal maken zodat je kan boksen en kickboksen in het water. Door de BECO SharkPunch bokszak op de aquapole te bevestigen ontstaat er een bokspaal waar je in het water helemaal op los kunt gaan. De bokspaal is het best te gebruiken in een waterdiepte van 130-150 cm. De bokspaal kan in het water door 2 tot 3 personen worden gebruikt.

Lees hier meer over de BECO bokspaal voor boksen en kickboksen in het water. Bekijk ook onderstaande video!

 

Bij Zwembadmaterialen.nl kun je de BECO SharkPole (aquapole) en de BECO SharkPunch bokszak niet alleen kopen, maar je kunt deze producten nu ook bij ons huren. Je kunt er voor kiezen alleen de SharkPole te huren voor work-outs aquapole dancing, maar je kunt ook de SharkPunch bokszak erbij huren zodat je ook boksen en kickboksen in het water kunt aanbieden. Zo kun je twee nieuwe activiteiten introduceren in jullie zwembad en uitproberen met jullie doelgroepen.

 

Klassikale groepsles of stations tijdens aqua bootcamp
De BECO SharkPole voor aquapole dancing en de BECO bokspaal kun je zowel in een klassikale groepswork-out aanbieden, maar ook als station bij een bootcamp of circuittraining. Bij een work-out in circuitvorm heb je slechts één of twee aquapoles of bokspalen nodig, omdat de deelnemers na een bepaalde tijd door schuiven naar het volgende onderdeel. Dankzij circuittrainingen en stations kun je toch een nieuwe work-out (gedeeltelijk) aanbieden en nieuwe materialen gebruiken. Al kun je in een klassikale groepsles natuurlijk meer uit de producten halen.

https://www.zwembadmaterialen.nl/beco-kickboks-paal-met-bokszak/p17936

 

Verhuur op basis van beschikbaarheid. Neem voor meer informatie en huurprijzen contact op.
Verhuur alleen aan zwembaden en aan zwemscholen met een eigen locatie/bad.