Bezoek onze stand tijdens ZwembadBrancheDag
Ga terug naar het overzicht

Bezoek onze stand tijdens ZBBD

ZwembadBranche Dag brengt de zwembranche bij elkaar. Kom jij ook dinsdag 11 oktober? Op dinsdag 11 oktober staan wij op de ZwembadBranche Dag, een jaarlijks terugkerend evenement dat ieder jaar weer in het teken staat van kennisdelen en kennismaken. Hoewel elke editie weer bijzonder is, wordt deze editie wel extra bijzonder. Voor het eerst sinds 2019 kan de ZwembadBranche Dag weer gehouden worden en kan de zwembranche weer bij elkaar komen. Het is hét eerste grote moment binnen de branche om elkaar weer te zien. Wij kijken ernaar uit om elkaar weer ‘live’ te ontmoeten.

Informeren & inspireren
Door de ‘corona’ hectiek van het afgelopen jaar was het moeilijker om goed in contact te blijven met collega’s en leveranciers uit de branche. Nu wij langzaam weer teruggaan naar het ‘oude normaal’, is er ook weer meer ruimte om elkaar te spreken en vooruit te kijken en ook om plannen te maken voor de toekomst. Natuurlijk zijn er digitale alternatieven om elkaar te ‘ontmoeten’, maar bovenal is wel duidelijk geworden dat menselijk contact boven alles gaat! Wij brengen de zwembranche daarom graag weer bij elkaar. Wat kun je verwachten? Net als bij voorgaande edities vind je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor inspirerende workshops, uiteenlopende tips en adviezen. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s.

Bezoek onze stand tijdens de ZwembadBranche Dag
Na een lange periode van elkaar niet kunnen zien, is dit de gelegenheid om elkaar weer te ontmoeten, te zien en te spreken. Wij nodigen je dan ook graag uit om onze stand te bezoeken. Op onze stand maak je kennis met onze (nieuwe) producten, je kunt de producten bekijken en vast houden. Hoewel wij niet al onze producten mee kunnen nemen, zullen wij ervoor zorgen dat je op onze stand geïnspireerd word en kennis kunt maken met mooie en nieuwe producten. Wij vinden het leuk en gezellig als jij ook even bij ons langs komt. Je vind ons op standnummer 1.30 in hal 1.

Nieuwe locatie
Dit jaar zal de ZwembadBranche Dag op een nieuwe locatie plaatsvinden, namelijk de Midden Nederland Hallen in Barneveld. Deze nieuwe thuishaven is centraal gelegen naast de A1 en A30 en beschikt over 1.750 parkeerplaatsen.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00 uur. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Kijk voor meer informatie en aanmelden op zwembadbranche.nl/dag.

Graag tot ziens op dinsdag 11 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld!