Terrasstoelen en terrastafels voor zwembaden
Ga terug naar het overzicht

Terrasstoelen en terrastafels voor zwembaden

Bij Zwembadmaterialen.nl vind je een uitgebreid assortiment terrasmeubilair voor gebruik in binnen zwembaden en openlucht zwembaden. In overdekte zwembaden kun je terrasmeubilair plaatsen in de centrale hal of entree van de accomodatie, in de horecagelegenheid, op de zwemzaal of op het buitenterras. Onze terrastafels, terrasstoelen en ligbedden zijn ook ideaal voor gebruik bij buitenbaden en kun je plaatsen op de verharde ondergrond langs het zwembad, bij de horecagelegenheid of de aangrenzende ligweide. 

 

Kunststof terrasmeubilair is ideaal voor bij zwembaden

Onze kunststof terrasstoelen, terrastafels en ligbedden zijn ideaal voor gebruik in overdekte zwembaden en openlucht baden. Het kunststof materiaal is namelijk UV-bestending en waterbestendig. Daarnaast is kunststof terrasmeubilair licht in gewicht, dit combinatie met de stapelbaarheid van de stoelen en ligbedden, maakt dat dit meubilair gemakkelijk te verplaatsen of op te ruimen is. Het kunststof materiaal heeft verder als voordeel dat het gemakkelijk en goed te onderhouden en schoon te maken is. 

 

Kunststof terrasstoelen voor zwembaden

Met onze kunststof terrasstoelen kun je zelf een mooi, eigentijds en hip terras samen stellen. De terrasstoelen zijn leverbaar in verschillende modellen en kleuren. Afhankelijk van het model stoel kun je een elegant en stijlvol terras creëren of je kiest juist voor de meer lage en bredere stoelen waarmee je een relax terras kunt creëren. De kunststof terrasstoelen kunnen zowel in overdekte zwembaden als bij buiten baden gebruikt worden; het kunststof materiaal is zonlicht- en waterbestendig. 

De terrastoelen zijn leverbaar in verschillende modellen, je hebt keuze uit stoelen met armleuningen en stoelen zonder armleuningen. Bij de terrasstoelen van het merk Nardi kun je kiezen voor de 'bistrot' stoelen, dit zijn terrasstoelen zonder armleuningen. De andere modellen terrasstoelen van het merk Nardi zijn uitgerust met armleuningen, ook wel armleggers genoemd. Stoelen met armleuningen bieden meer comfort en zorgen ervoor dat oudere mensen gemakkelijker kunnen opstaan. De 'bistrot' stoelen zonder armleuningen zijn dan weer ideaal voor kort zitten.

Daarnaast zijn er terrasstoelen leverbaar in verschillende zithoogtes, stoelen met een hoge of lage zitting. De terrasstoelen met een hoge zithoogte zijn ideaal om te plaatsen in of bij horecagelegenheden waar aan tafel gegeten en gedronken wordt. Daarnaast zijn er stoelen met een lage zithoogte leverbaar, deze stoelen zijn vaak zogenaamde relax stoelen. De zitting van deze stoelen is lager en vaak ook breder. Deze lagere stoelen worden vaak geplaatst op plekken waar lekker relaxed onderuit gezakt mag worden.

De meeste kunststof terrasstoelen, bijna allemaal, zijn stapelbaar. 

Bekijk alle terrasstoelen, klik hier!
 

 

Kunststof terrastafels voor in zwembaden

De kunststof terrastafels zijn leverbaar in verschillende modellen en kleuren. Bovendien zijn de tafels leverbaar in verschillende tafelhoogtes. In combinatie met de terrasstoelen kun je zelf een mooi gekleurd terras met tafels en stoelen samen stellen. De kunststof terrastafels kunnen zowel in overdekte zwembaden als bij buiten baden gebruikt worden; het kunststof materiaal is zonlicht- en waterbestendig. 

De lage tafels worden vaak geplaatst als bijzettafel bij relax stoelen of bij ligbedden. De hoge tafels worden geplaatst bij terrasstoelen met een hoge zichthoogte om aan te eten bij horecagelegenheden. Er zijn verschillende modellen kunststof tafels leverbaar en in veschillende kleuren.

Bekijk alle terrastafels, klik hier!

 

 

Ligstoelen voor bij het zwembad

De kunststof ligstoelen zijn heerlijk om lekker op te liggen en te relaxen aan de rand van het zwembad. De ligbedden zijn gemaakt uit kunststof materiaal is zonlicht- en waterbestendig. Dit betekent dat de ligbedden gebruikt kunnen worden in zowel overdekte zwembaden als bij openlucht zwembaden. De ligbedden zijn leverbaar in verschillende modellen en kleuren. De ligbedden hebben allemaal een verstelbare rugleuning zodat de helling ingesteld kan worden. Daarnaast zijn veel van de ligbedden voorzien van transportwieltjes zodat de ligbedden gemakkelijk verplaatst kunnen worden. Dankzij het kunststof materiaal zijn de ligbedden licht in het gewicht, zijn de ligbedden gemakkelijk schoon te maken en zijn de meeste ligbedden stapelbaar. Dat is ideaal als je de ligbedden wilt opruimen of de ondergrond wilt schoonmaken. Een aantal modellen ligbedden is uitgevoerd met een liggedeelte in gekleurd textileendoek voor nog meer ligcomfort. De ligbedden kunnen goed combineerd worden met lage bijzettafeltjes zodat je hier een verkoelend drankje op kunt zetten.

Bekijk alle ligbedden, klik hier!

 

Naast bovenstaand terrasmeubilair zijn er ook nog kunststof barkrukken leverbaar, ideaal voor aan de pool bar!

Heb je een vraag over ons kunststof terrasmeubilair voor in zwembaden? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.