Wij maken de mooiste duikschermen
Ga terug naar het overzicht

Wij maken de mooiste duikschermen om door heen te zwemmen

De duikschermen worden gebruikt in het zwemonderwijs zodat de kinderen onder water door een gat kunnen zwemmen op een bepaalde afstand vanaf de kant. Er zijn vele verschillende benamingen voor een duikscherm, ze worden ook wel doorzwemscherm, duikgat, gatenzeil, genoemd. Wij bij Zwembadmaterialen.nl noemen ze duikschermen en maken de mooieste! Duikschermen kunnen wij leveren in verschillende modellen en afmetingen in effen kleuren. 

Fast & Easy duikscherm

 

Duikscherm met een foam drijver

Deze doorzwemschermen zijn gemaakt uit PVC-doek en hebben aan de bovenkant een 15 cm dikke foamdrijver die zorgt voor het drijfvermogen van het duikscherm. Het duikscherm is aan de onderkant verzwaard met een ballastketting zodat het duikscherm goed verticaal in het water blijft hangen. Dankzij de roestvaste bevestigingsogen aan de zijkanten en meegeleverde elastiekkoorden met kunststoffen musketonhaken kun je het duikscherm gemakkelijk vast leggen aan de kant, aan een zwemlijn of tussen zwemlijnen. De duikschermen met een foam drijver zijn leverbaar in verschillende modellen met één of twee gaten, in verschillende afmetingen en kleuren.

Het is ook mogelijk om een duikscherm op maat te maken met aangepaste afmetingen of bedrukt met een mooie kleurrijke print. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Duikscherm met een PVC-buis drijver

Deze duikschermen zijn gemaakt van en hebben aan de bovenkant een PVC-buis die zorgt voor het drijfvermogen. Deze buis is gemaakt van hard PVC-materiaal en de PVC-buis is aan beide zijkanten afgesloten zodat hier geen water in komt. Het duikscherm is aan de onderkant van een stalenbuis die zorgt voor de verzwaring waardoor het duikscherm mooi verticaal in het water blijft hangen. Het duikscherm is aan de zijkanten voorzien van kunststof bevestigingshaken. De duikschermen met een PVC-buis drijver zijn leverbaar in verschillende modellen met één of twee gaten, in  verschillende afmetingen en kleuren. 

 

Fast & Easy duikschermen bieden meer gemak voor de zwemonderwijzer

De Fast & Easy duikschermen leg je gemakkelijk en snel in het water en hebben een oprolmechanische zodat je het gat op de gewenste diepte kunt instellen. Het duikscherm systeem drijft aan één kant op het water en steunt aan de andere kant tegen de badrand aan. Hierdoor blijft het duikscherm goed op zijn plaats liggen. Door het Fast & Easy systeem slijt het duikscherm minder snel omdat er minder slijtage aan het zijl van het duikscherm optreedt bij het uit het water halen van het duikscherm. De Fast & Easy duikschermen zijn leverbaar in verschillende modellen met één of twee gaten, in verschillende afmetingen en kleuren. 

Het is ook mogelijk om een Fast & Easy duikscherm te leveren met een mooie kleurrijke bedrukking. Neem hiervoor contact met ons op.

 

Duikscherm bedrukt met kleurrijke print van zwemlesmascotte

Bij Zwembadmaterialen.nl is het mogelijk om een duikscherm te laten bedrukken. Bedrukking is mogelijk op de duikschermen met foam drijver en op de duikschermen met een Fast & Easy systeem. Een kleurrijke bedrukking op een duikscherm maakt het door het gat zwemmen voor kinderen nog leuker en minder spannend.

Door een bedrukking te plaatsen op het duikscherm kun je de zwemlesmascotte nog meer en beter betrekken bij het leren zwemmen. Hierdoor kun je van het leren zwemmen en door het gat zwemmen een nog leukere belevenis maken waar kinderen op een leuke en positieve manier aan kunnen terug denken.

Neem voor meer informatie contact met ons op.

Duikscherm met bedrukking