Een waterloopmat voor in jouw zwembad
Ga terug naar het overzicht

Waterloopmat en zwembadloopmat voor in jouw zwembad

Bij Zwembadmaterialen.nl ben je aan het goede adres voor een waterloopmat of zwembadloper voor in jouw zwembad. Wij maken waterloopmatten in verschillende modellen en kleuren. Waterloopmatten worden in zwembaden bij verschillende activiteiten gebruikt, bijvoorbeeld voor het zwemonderwijs of bij recreatieve activiteiten. 

Gebruik een waterloopmat bij het baby zwemmen of peuter zwemmen en laat de kinderen op de mat liggen of zitten. Oudere peuters kun je over de waterloopmat heen laten kruipen, rollen of lopen. Dit helpt bij de watergewenning en zelfredzaamheid als zij in het water vallen of springen aan het einde van de loopmat. Bij de zwemlessen voor de zwemdiploma's kun een waterloopmat ook gebruiken, bijvoorbeeld bij het te water gaan, over de mat heen klimmen of onder een mat door zwemmen. 

Natuurlijk nog veel leuker is een loopmatrace! Gebruik een waterloopmat bij het recreatief zwemmen of tijdens sport- en spelactiviteiten. Klim op de mat en ren er overheen, probeer er onderweg niet vanaf te vallen. Red het tot het einde van de zwembadloopmat? Goed gedaan!

 

Waterloopmatten in verschillende modellen en kleuren

Bij Zwembadmaterialen.nl bieden wij verschillende modellen zwembadloopmatten aan. De loopmatten zijn gemaakt van PVC-doek of bisonyl doek en hebben een schuimvulling aan de binnenkant dat zorgt voor het drijfvermogen.

De standaard zwembadlopers hebben een breedte van 70 of 100 cm en hebben een dikte van 6 cm. De lengte bepaal je zelf, evenals de kleuren. Je kunt voor de bovenkant en onderkant een aparte kleur kiezen, zo krijg je een tweekleurige zwembadloper en dat ziet er mooi uit. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor de kleuren van het interieur van het zwembad of de eigen huisstijl kleuren. Maar dat hoeft natuurlijk niet, een zelfde kleur voor de boven- en onderkant is ook mogelijk.

De loopbrug super heeft een breedte van 80 cm en een dikte van 3 cm en golft hierdoor meer over en met het water mee. De lengte van de loopbrug super bepaalde je zelf. Je kunt kiezen uit drie kleuren.

De waterloopmat 10 meter is een loopmat van 106 cm breed en 5 cm dik. Je kunt kiezen uit twee kleuren.

Een loopmat wordt op bestelling voor de klant gemaakt. Hieronder vind je onze standaard modellen loopmatten.

 

Waterloopmatten bedrukt in leuke en kleurrijke designs

Spelen met en rennen over een zwembadloopmat is al super leuk en uitdagend, maar met onze waterloopmatten in leuke thema's en kleurrijke designs, wordt dit nog leuker! Deze zwembadloopmatten zijn gemaakt uit PVC-doek en hebben een hoogwaardige bedrukking die lang mee gaat. De loopmat is 106 cm breed en 5 cm dik en heeft een schuimvulling aan de binnenkant. De zwembadloopmatten zijn allemaal 10 meter lang en zijn leverbaar in verschillende leuke en kleurrijke designs, denk bijvoorbeeld aan de waterloopmat River Run met een wrakhout design, of de kleurrijke waterloopmat Candy Run met felgekleurd snoepgoed. Naast deze designs zijn er nog meer mooie designs leverbaar, bekijk de waterloopmatten hier!

Op aanvraag kunnen een waterloopmatten in jullie eigen thema leveren, bijvoorbeeld met jullie zwemlesmascotte er op. Lees hieronder meer hierover.

 

Waterloopmat bedrukken in eigen thema

Wil je een waterloopmat bedrukken in jullie eigen thema of bedrukt hebben met uitingen van jullie zwemlesmascotte? Dat kan. We kunnen een zwembadloopmat laten maken die volledig naar jullie eigen ideeën wordt bedrukt. Deze zwembadloopmatten worden dan op maat voor jullie gemaakt en zijn 106 cm breed en 5 cm dik, de lengte kun je dan zelf bepalen. Veelal wordt de standaard lengte van 10 meter aangehouden. Met een bedrukte zwembadloopmat creëer je nog meer beleving tijdens de zwemactiviteiten in jullie zwembad. Op deze manier kun je de merk of mascotte beleving versterken en maak je zwemmen nog leuker!

Wil je meer informatie over het bedrukken van een zwembadloopmat met jullie eigen design? Neem dan contact met ons op.