Win het handboek 'Het geheim van de leukste zwemles'
Ga terug naar het overzicht

Doe mee en maak kans op een handboek 'Het geheim van de leukste zwemles'


Wij verloten vier handboeken ‘Het geheim van de leukste zwemles’ vol met leuke ideeën voor in jouw zwemles. Het handboek staat vol met 57 spelletjes die je direct kunt toepassen in jouw lessen.

 

Wat is het geheim van de leukste zwemles eigenlijk? Dat ben jij natuurlijk zelf als zwemonderwijzer die leuke oefeningen en spelletjes bedenkt. Wij geloven in het nut van leuke zwemlessen zodat kinderen met plezier naar zwemles komen. Als kinderen de zwemlessen leuk vinden en uitgedaagd worden leren zij beter en sneller en met plezier. Omdat onze slogan is ‘maakt zwemmen nog leuker’ verloten wij maar liefst vier handboeken met leuke spelletjes en oefeningen die je kunt gebruiken, natuurlijk hopen wij dat het handboek je inspireert.

 

Wil jij kans maken op het winnen van één van de vier handboeken? Dat kan, laat dan een reactie achter in de comments op onze facebookpagina @Zwembadmaterialen.nl of instagrampagina @zwembadmaterialen en vertel waarom jij moet winnen. Wil je iemand anders nomineren om te winnen? Dat mag natuurlijk ook, vertel dan waarom die persoon een handboek zou moeten winnen.

Onder de reacties verloten wij de handboeken, reageer voor 19 april 2021 en maak ook kans!

Volg ons op facebook of Instagram zodat je de uitslag van deze verlotingsactie niet mist.