Bedrukte zwemproducten

Op zoek naar zwemproducten die bedrukt kunnen worden met jullie bedrijfsnaam, bedrijfslogo of afbeelding van jullie mascotte? Bij Zwembadmaterialen.nl kunnen veel producten bedrukt worden. Door producten te bedrukken vergroot je de naamsbekendheid en verstevig je de (merk)belevenis. De kleinere producten die bedrukt kunnen worden, zoals badmutsen, zwemtasjes, zwembandjes, flexibeams, zwemplankjes, pull buoys, slippers en worden door de zwemmers overal mee naartoe genomen waardoor jouw naamsbekendheid vergroot wordt.

De grotere producten die we kunnen leveren met een bedrukking, zoals duikschermen, waterloopmatten en survivalmatten zorgen voor meer plezier tijdens het leren zwemmen en dragen bij een een plezierige en positieve beleving. Zo maak je zwemmen nog leuker! Benieuwd naar de mogelijkheden? Scroll eens naar beneden of neem contact met ons op.

 

Fast & Easy duikscherm met bedrukking

Maak onder water zwemmen en door het gat zwemmen voor kinderen minder eng nog leuker dankzij de kleurrijke print. Neem de zwemlesmascotte mee onder water!


Survivalmat met gat met bedrukking

De survivalmat met gat is op vele manieren te gebruiken in het zwemonderwijs. Met een mooie kleurrijke bedrukking wordt leren zwemmen nog veel leuker!


Zwembandjes met bedrukking

Creëer jullie eigen zwembandjes met een mooie kleurrijke bedrukking van jullie mascotte of bedrijfslogo. Bedrukking is mogelijk in één of meerdere kleuren en vanaf 2.000 stuks.

Flexibeams bedrukken met uw naam of logo

Bedruk flexibeams met een mascotte, bedrijfsnaam/logo of slogan. Bedrukking is mogelijk in één kleur en vanaf 240 stuks.

Badmutsen bedrukken (silicone)

Bedruk een bedrijfsnaam, merknaam of logo op een badmuts. Het bedrukken van badmutsen in mogelijk in één of meerdere kleuren en is al mogelijk vanaf slechts 100 stuks

Badmutsen bedrukken (latex)

Bedruk een bedrijfsnaam, merknaam of logo op een badmuts. Het bedrukken van badmutsen in mogelijk in één of meerdere kleuren en is al mogelijk vanaf slechts 100 stuks.