Aqquatix float2fitness

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
AQQ-AFA-FLO-0001

De Aqquatix float2fitness is een workout station voor fitness in het water. Het float2fitness station is een innovatieve en modulair systeem dat een soort drijvende sportschool is en brengt het concept fitness naar een nieuw level. Het float2fitness workoutstation is ontwikkeld om meerdere doelgroepen in het water tevreden te stellen waaronder aquafitnessbeoefenaars en getrainde sporters. Daarnaast kan het workout station ook worden gebruikt voor voor revalidatie en therapie in het water. Het float2fitness workoutstation biedt plaats aan 8 personen die tegelijk oefeningen kunnen doen.

Het float2fitness workoutstation bestaat uit een drijvend platform gemaakt uit evazote foam en een aquapole. De aquapole plaats je in het zwembad en zorgt er met zuignappen aan de onderkant voor een goede verankering op de bodem van het zwembad. Het drijvende workoutplaform wordt op de paal gemonteerd en kan in hoogte worden versteld.

Het float2fitness station biedt de volgende mogelijkheden:

  • 4 handgrepen op de hoeken voor diverse oefeningen
  • Zitje voor been- en buikspieroefeningen
  • Pull-up bar
  • Bevestiging voor elastiekband en power belt voor loop of zwemoefeningen
  • Bebestiging voor elastieken met handgrepen voor training van het bovenlichaam en armspieren


Optioneel is een ladder leverbaar waarmee je optrek oefeningen kunt doen, met deze ladder kun je twee afzonderlijke float2fitness stations met elkaar verbinden. De verbindingsladder maakt het workout station nog groter in afmetingen en zorgt voor nog meer oefeningenvariateit.

Aanbevolen waterdiepte 110 cm
Afmetingen 163x163

Manufacturer aqquatix
Stuksgoed Ja