Aquastrength® barbell | compleet

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
HY-ASBBB_CPC
Kleur
Stel een vraag over dit product

Met de Aquastrength barbell kun je nog fanatieker, zwaarder en intensiever trainen in het water omdat deze speciale barbell veel weerstand biedt in het water. De Aquastrength barbell is ideaal voor drag resistance training waardoor je het bovenlichaam effectief kunt trainen in het water.

De unieke Aquastrength barbell kun je voor diverse trainingsdoeleinden gebruiken, denk aan cardiotraining, krachttraining, therapie en revalidatie. De barbell stelt de gebruiker in staat om een veelheid aan oefeningen te doen die zich richten op het bovenlichaam en het trainen en verbeteren van dynamische flexibiliteit, core strenght, coördinatie, balans, rotatiestabiliteit, kracht, behendigheid en uithoudingsvermogen. De bells aan de uiteinden bieden een multi-directionele weerstand in het water. 

Bij het bewegen van de barbell in het water ontstaat weerstand, hoe harder je trekt of duwt of hoe sneller je de bells door het water beweegt, des te meer weerstand de bells bieden. 

De Aquastrength barbell is te gebruiken door mensen van alle leeftijden en niveau's om hun prestaties te verbeteren en doelen te bereiken door middel van weerstand training in het water. Hoe meer inspanning iemand levert tijdens de workout in het water, hoe meer weerstand het water zal bieden. Dit betekent dat de gebruiker zelf controle heeft over de intensiteit en het niveau waarop getraind wordt en dit zelf kan aanpassen.

De Aquastrength barbell is gemaakt uit kunststof. 

Breedte handvat 91,44 cm
Totale breedte: 112 cm

De Aquastrength barbells zijn verkrijbaar in blauw en roze, beiden bieden een zelfde weerstandsniveau.

Let op: dit is een vaste barbell, de bells aan beide uiteinden zijn niet afneembaar voor handheld gebruik.

Manufacturer Aquastrength®
Kleur Blauw