Aquastrength® bells

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
HY-ASBB
Kleur
Stel een vraag over dit product

Met de Aquastrength bells kun je nog fanatieker, zwaarder en intensiever trainen in het water omdat deze speciale aquahalters veel weerstand bieden in het water. De Aquastrength aquahalters zijn ideaal voor drag resistance training waardoor je het bovenlichaam effectief kunt trainen in het water.

De Aquastrength producten maken gebruik van het principe van de omni-directionele weerstand in water. Dit betekent dat je een spiergroep gelijkmatig en soepel in elke richting kunt trainen. De Aquastrength producten zijn ontworpen om gebruik te maken van de 3D-eigenschappen van het water. Dit betekent dat je de bells in elke richting in het water kunt bewegen waardoor zij gelijkmatige weerstand bieden om kracht, flexibiliteit, uithoudingsvermogen, coördinatie, snelheid, kracht en stabiliteit te trainen en te verbeteren. Bij het bewegen van de bells in het water ontstaat weerstand, hoe harder je trekt of duwt of hoe sneller je de bells door het water beweegt, des te meer weerstand de bells bieden. 

De Aquastrength aquabells kun je voor diverse trainingsdoeleinden gebruiken, denk aan cardiotraining, krachttraining, therapie en revalidatie. Daarnaast kun je de producten gebruiken voor sportspecifieke trainingen zoals het ontwikkelen van kracht terwijl je bepaalde bewegingen simuleert. 

De Aquastrength bells zijn te gebruiken door mensen van alle leeftijden en niveau's om hun prestaties te verbeteren en doelen te bereiken door middel van weerstand training in het water. Hoe meer inspanning iemand levert tijdens de workout in het water, hoe meer weerstand het water zal bieden. Dit betekent dat de gebruiker zelf controle heeft over de intensiteit en het niveau waarop getraind wordt en dit zelf kan aanpassen.

De Aquastrength aquahalters zijn gemaakt uit kunststof en hebben een open-handvat design. Het ontwerp met open handvat is geweldig voor het uitvoeren van hand-over-hand of doorhaaloefeningen. Het ergonomische ontwerp maakt ze ook de perfecte keuze voor mensen met artritis of een beperkte grip.

De Aquastrength bells zijn verkrijbaar in blauw en roze, beiden bieden een zelfde weerstandsniveau.

Manufacturer Aquastrength®
Kleur Blauw