BECO Competition badpak, zwart

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
8841-0-38
Stel een vraag over dit product

Chloorbestendig badpak met een aangename pasvorm en een hoog draagcomfort. Badpak met een kleurrijk, sportief en dynamisch design.

Dit badpak is ideaal voor mensen die vaak en lang in het water zijn zoals professionele en ambitieuze zwemmers. Dankzij de FINA goedkeuring is dit badpak ook geschikt voor gebruik bij officiele zwemwedstrijden en dus ook geschikt voor topsporters en wedstrijdzwemmers! Natuurlijk is dit badpak ook geschikt voor zwemtrainingen en andere zwemactiviteiten.

Dit badpak van BECO is chloorbestendig, biedt bescherming tegen uv-straling (beschermingsfactor 50+), is ademend, sneldrogend en zit comfortabel. Het badpak is gemaakt Italiaanse stof, Darwin (PES, 100% polyester) en biedt een goede chloorbestendigheid alsmede een lange levensduur. De stof is flexibel en vorm vast en biedt toch een hoog draag comfort en een grote mate van bewegingsvrijheid. De stof behoud de originele vorm en kan talloze keren gedragen worden zonder dat het badpak gaat uitlubberen en uitzakken.


Tip: bestel een maat groter.

Stijl: Maxpower
Maten: 36 - 46
Kleur: zwart met een kleurrijk design
Fina goed gekeurd

Manufacturer BECO
EAN 4013368192009
Kleur Zwart
Materiaal Polyester
Doelgroep Dames
Chloorbestendig Ja
FINA goedkeuring Ja
UV-bescherming Ja
Soort Badpak
Voering Nee
Powermesh Nee
Borst support Nee
Wire bra Nee
Push up Nee
Soft cups Nee
Uitneembare pads Nee
Dragers Nee