BECO Competition zwembroek, zwart

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
8866-0-5
Stel een vraag over dit product

Chloorbestendige zwembroek, brief stijl (slip vorm) met een aangename pasvorm en een hoog draagcomfort, in effen kleuren.

Deze zwembroek is ideaal voor mensen die vaak en lang in het water zijn zoals professionele en ambitieuze zwemmers. Dankzij de FINA goedkeuring is deze zwembroek ook geschikt voor gebruik bij officiele zwemwedstrijden en dus ook geschikt voor topsporters en wedstrijdzwemmers! Natuurlijk is deze zwembroek ook geschikt voor zwemtrainingen en andere zwemactiviteiten.

Deze zwembroek van BECO is chloorbestendig, biedt bescherming tegen uv-straling (beschermingsfactor 50+), is ademend, sneldrogend en zit comfortabel. De zwembroek is gemaakt Italiaanse stof, Darwin (PES, 100% polyester) en biedt een goede chloorbestendigheid alsmede een lange levensduur. De stof is flexibel en vorm vast en biedt toch een hoog draag comfort en een grote mate van bewegingsvrijheid. De stof behoud de originele vorm en kan talloze keren gedragen worden zonder dat de zwembroek gaat uitlubberen en uitzakken.

Deze zwembroek is voorzien van een veterkoord. 


Tip: bestel een maat groter.

Stijl: brief, zwemslip
Maten: 4-9
Fina goed gekeurd
Kleur: zwart

 

Manufacturer BECO
EAN 4013368191538
Kleur Zwart
Materiaal Polyester
Doelgroep Heren
Chloorbestendig Ja
FINA goedkeuring Ja
UV-bescherming Ja
Soort Zwemslip
Voering Nee
Binnenbroekje Nee