Bezoek ons op de ZwembadBranche Dag
Ga terug naar het overzicht

Op dinsdag 9 oktober staan wij met Zwembadmaterialen.nl op de ZwembadBranche Dag. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennis delen en kennismaken. Het succes van vorig jaar zal dit jaar worden overtroffen met nog meer exposanten en nog meer bezoekers. Daarnaast worden dit jaar voor de tweede keer de ZwembadBranche Awards uitgereikt. Kortom: de ZwembadBranche Dag is weer een onmisbare dag voor alle professionals uit de zwembranche.

 

Informeren & inspireren

In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom een dag bij uitstek die je als professional uit de zwembranche niet wilt missen. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor gratis advies en handige tips. Aan het eind van de dag zullen voor de tweede keer de ZwembadBranche Awards worden uitgereikt. In diverse categorieën kunnen zwembaden en zwemscholen meedingen voor het Gouden Zeepaardje. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen uit de branche.

 

Bezoek ons tijdens de ZwembadBranche Dag 

Wij nodigen je graag uit onze stand te bezoeken tijden de ZwembadBranche Dag. Op onze stand maak je kennis met de producten die je nodig hebt voor de nieuwste trends zoals floating fitness, paaldansen en kickboksen in het water. Daarnaast kun je op onze stand nog heel veel meer (nieuwe) producten bekijken. 


Verder informeren wij je graag over ons concept SamenVerkopen waarmee exploitanten van zwembaden producten kunnen verkopen en zo extra omzet kunnen genereren. Wij vinden het heel leuk en gezellig als jij ook even bij ons langs komt. Onze standnummers zijn 2.53 en 2.54.

Aanmelden Het beursplein is open van 09.00 tot 17.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag.

Graag tot ziens op dinsdag 9 oktober!