Bezoek ons op de ZwembadBranche Dag
Ga terug naar het overzicht

Werkzaam in de zwembranche? Kom ook dinsdag 8 oktober naar de ZwembadBranche Dag!
Op dinsdag 8 oktober staat Zwembadmaterialen.nl op de ZwembadBranche Dag. Een jaarlijks terugkerend evenement dat in het teken staat van kennisdelen en kennismaken. Dit jaar zullen er ook nog meer exposanten zijn. Daarnaast worden er deze editie voor de derde keer de ZwembadBranche Awards uitgereikt en beginnen we de dag met een Technisch Ontbijt. Kortom: de ZwembadBranche Dag is weer een onmisbare dag voor alle professionals uit de zwembranche.

 

Informeren & inspireren
In alle hectiek van de dag zijn er te weinig momenten om ons te laten inspireren, informeren en motiveren. De ZwembadBranche Dag is daarom uitermate geschikt om op te hoogte te blijven. Tijdens deze dag zie je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor advies. We beginnen de dag met een Technisch Ontbijt voor de technici binnen de zwembranche en we sluiten af met de uitreiking van de ZwembadBranche Awards. Diverse zwemscholen en zwembaden in verschillende categorieën komen weer in aanmerking voor een Gouden Zeepaardje. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s. En voor wie op deze dag nog meer inspiratie wil opdoen, zijn er diverse workshops over actuele onderwerpen uit de branche.

 

Bezoek ons tijdens de ZwembadBranche Dag
Wij nodigen je van harte uit onze stand te bezoeken tijdens de Zwembadbranche Dag. Op onze stand maak je kennis met onze (nieuwe) producten. Zo kun je de BEactive zwemkleding bekijken voor sporten op en rond het water. Op de stand vind je verder voorbeelden van producten die bedrukt kunnen worden met jullie bedrijfsnaam en logo. Daarnaast informeren wij je graag over wederverkopersprogramma SamenVerkopen. Met SamenVerkopen kunnen exploitanten van zwembaden zwemproducten verkopen en extra inkomsten genereren. Hierbij krijgen zij ondersteuning van Zwembadmaterialen.nl. Op deze manier maken wij zwemmen nog leuker voor zowel de consument als de exploitant. Wij vinden het leuk en gezellig als jij ook even bij ons langs komt. Natuurlijk ligt er weer een spraakmakend presentje voor je klaar. Onze standnummers zijn 2.66 en 2.67.

 

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de zwembranche. Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.zwembadbranche.nl/dag.

Graag tot ziens op dinsdag 8 oktober in De Fabrique te Utrecht!