Drijfpakkie | rood

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
DR-01-5-XS
Kleur
Rood
Maat
Stel een vraag over dit product

Drijfpakkie is speciaal ontwikkeld als zwemhulpmiddel bij het leren zwemmen. Drijfpakkie biedt kinderen een plezierige pasvorm, optimale bewegingsvrijheid en veiligheid. Het drijfpakkie zorgt ervoor dat kinderen makkelijker en met meer plezier leren zwemmen. 

Het drijfpakkie zwemvestje trek je gemakkelijk aan. De rits kan zowel op de rug als op de buik gedragen worden, draag je de rits op de rug dan vergroot je de veiligheid omdat het kind de rits dan zelf niet kan openen en het zwemvestje niet uit kan doen. 

Het drijfpakkie zwemvest biedt een grote bewegingsvrijheid en hindert niet bij het leren zwemmen. Kinderen leren gemakkelijker de verschillende zwemslagen zoals schoolslag, borstcrawl en rugcrawl. Door succeservaring neemt het zelfvertrouwen van het kind toe en beleefd het kind meer plezier. Hierdoor neemt h Dankzij een zwemvestje als drijfpakkie kan er sneller gestart worden in diep water. Door ook regelmatig zonder drijfpakkie te oefenen ontwikkelen de kinderen watergevoel. 

Het drijfpakkie zwemvest is van hoge kwaliteit. De stof en is chloorbestendig en biedt UV-bescherming (UPF50). De rits is soepel en gaat goed open en dicht. Het drijfpakkie biedt voldoende drijfvermogen bij goed gebruik. Het drijfpakkie zwemvest bestaat uit 4 drijfelementen, de drijfelementen zijn uitneembaar zodat je het drijfvermogen kan aanpassen aan het niveau van het kind. Bij recreatief gebruik dienen alle drijfelementen altijd in het drijfpakkie te zitten. Een bijkomend voordeel van het drijfpakkie is dat kinderen het minder koud hebben omdat het drijfpakkie kinderen beter warm houd.

Voor een goed en veilig gebruik moet het drijfpakje goed strak aansluiten op het lichaam.

Na gebruik liggend laten drogen met de rode kant (buitenkant) naar boven. Het vestje is ook wasbaar met koude handwas.

Maattabel

Maat Gewicht Leeftijd
XS 11-15 kg 2-3 jaar
S 15-18 kg 3-4 jaar
M 18-30 kg 4-6 jaar
L > 30 kg 6-7 jaar
XL > 30 kg ++ 7-8 jaar
2XL > 40 kg 9-10 jaar

De getoonde leeftijden zijn een indicatie.

Personalisatie - bedrukking met eigen logo
Optioneel en tegen meerprijs is bedrukking met jouw logo mogelijk. Bedrukking op de achterkant vanaf 20 stuks. Bedrukking op de voorkant en achterkant vanaf 100 stuks.

Voldoet aan EN 13138-1:2008

Kleur Rood
Gewichtsklasse 10-15 kg