Kuaki zeemeerminnenstaart Regenboog, set 2-delig

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
KM-CJ2RB-2XS
Kleur
Multi color
Maat
Stel een vraag over dit product

Met deze zeemeerminstaart in regenboog kleuren kun je zwemmen als een echte zeemeermin. De Kuaki zeemeerminstaart Regenboog wordt geleverd met een monofin zodat je als een zeemeermin sierlijk door het water kunt bewegen.

De zeemeerminstaart is gemaakt van hoogwaardig Lycra Xtra Life-stof en sluit dankzij 2-way stretch perfect aan op het lichaam. Tijdens het zwemmen blijft de zeemeerminstaart goed zitten en voelt aan als een tweede huid. De stof is chloorbestendig, vormvast en pilling-bestendig, daarnaast biedt de stof UV-bescherming (UPF 50+). De zeemeerminstaart heeft een prachtig gekleurd 3D-design bedrukt met schubben en vinnen. Dankzij het 3D-design lijkt de zeemeerminstaart net echt en dit draagt nog meer bij aan de zeemeermin beleving.

De zeemeerminstaart wordt geleverd met een monofin. De monofin is gemaakt van flexibel plastic en kan gemakkelijk uit de staart worden gehaald. De monofin is rondom voorzien van een rubberen rand zodat er geen scherpe randjes zijn die de stof van de zeemeerminstaart kunnen beschadigen of andere zwemmers kunnen verwonden. Aan de monofin is een neopreen voetzool bevestigd met openingen voor de beide voeten. Hierdoor is de monofin gemakkelijk aan- en uit te doen. De neopreen voetzool zorgt voor een comfortabele en goede grip waardoor er flexibel en krachtig gezwommen kan worden. De neopreen voetzool is afneembaar zodat deze na gebruik goed kan drogen. Bij de kleinere zeemeerminstaarten wordt een junior monofin geleverd, bij de maten M en L wordt een grotere monofin geleverd.

Deze zeemeerminstaart wordt geleverd met staartpunt beschermers. Deze beschermingsstickers kun je zelf gemakkelijk op de staartpunten plakken. Hierdoor wordt de stof van de zeemeerminstaart op de staartpunten beschermd en gaat de zeemeerminstaart langer mee. Het is belandrijk deze staartpunt beschermingsstickers aan te brengen op de staart voor gebruik. Bekijk de instructievideo hoe de beschermingsstickers moeten worden aangebracht, klik hier. Daarnaast wordt geadviseerd om niet met de zeemeerminstaart aan te lopen of deze te slepen of wrijven langs/over ruwe oppervlakten.

Bij passende bikinitopjes
Optioneel zijn Kuaki zeemeerminbikinitopjes leverbaar in dezelfde kleuren als de zeemeerminstaart, dit maakt de zeemeerminbelevenis compleet.

Maattabel
Voor het bepalen van de juiste maat, bekijk de maattabel, klik hier.

Veiligheidswaarschuwingen

  • Dit product is alleen geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar met een zwemdiploma (minimaal A en B).
  • Zwemmen met dit product moet altijd onder toezicht van een volwassene.
  • Oefen het zwemmen met dit product eerst voldoende in ondiep water.
  • Oefen in ondiep water met het aan- en uitdoen van de zeemeerminstaart.


Manufacturer Kuaki
EAN 8435554405742
Kleur Multi color
Materiaal Polyester/Elastaan
Chloorbestendig Ja
UV-bescherming Ja