Met succes op zwemles mini stuurkaarten set

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
MSZ-S502083
Stel een vraag over dit product

Mini stuurkaarten set van Met succes op zwemles voor zwemonderwijzers. Met deze handige stuurkaartjes maak jij van jou zwemles een nog leukere en effectievere zwemles.

De stuurkaarten zijn gemaakt van buigzaam, flexibel en waterbestendig materiaal. De stuurkaartjes zijn dubbelzijdig bedrukt en bestaan uit 40 vaardigheidsopdrachten. De set bestaat uit: Borstcrawl (2x), Watertrappen (2), Wrikken, Draaien, Hoekduik, Trappelen op je buik, Trappelen op de rug, Hurksprong, Door het zeil duiken, Voetwaarts zakken, Materiaal opduiken, Achteruit vallen, Helphouding, Rechte sprong, Afzetten van de muur, Spetteren, Schoolslag, Lucht uitblazen, Rugcrawl (3x), Door hoepel zwemmen, Over de mat klimmen, Koprol voorover in het water, Enkelvoudige rugslag (2x), Onder de mat door zwemmen, Onder water zwemmen, Rugdrijven, Koprol van de kant, Zijwaarts vallen, Achterover rollen van de mat, Dolfijnen, Schoolslag, Drijven bij de kant, Duiken, Lopen en draaien, Bommetje.

Deze set mini stuurkaarten zijn ideaal voor zwemonderwijzers, geef iedere zwemonderwijzer zijn/haar eigen set. Er zit een speciale kaart bij waar je de naam van de zwemonderwijzer op kunt schrijven. De set wordt geleverd met een elastiekbandje zodat je de set bij elkaar kunt houden.

De mini stuurtkaarten zijn ook leuk te gebruiken in combinatie met het twisterspel of de opdrachtendobbelsteen.

Afmetingen 9x9 cm
Set van 21 stuurkaarten

Manufacturer Met succes op zwemles