Nardi stoel Net lounge, rood (corallo)

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
BU-4032975000

De Nardi Net lounge in koraal rode kleur is een echte comfortabele loungestoel en heeft een eigentijdse en moderne look. De loungestoel is een lage stoel om lekker achterover gezakt in te kunnen zitten.

De loungestoel is volledig gemaakt uit kunststof. De stoel is gemaakt uit polypropyleen glasvezelhars, dit materiaal is waterbestendig en zonlicht resistent. De zitting en rugleuning zijn gebogen zodat je comfortabel achterover kunt leunen. Het materiaal van de zitting en rugleuning is open gewerkt en heeft een gaatjes patroon/design, dit geeft de stoel een moderne look. Dankzij het kunststof materiaal is de stoel licht in gewicht, gemakkelijk te verplaatsen en stapelbaar. Daarnaast is de stoel ook gemakkelijk schoon te maken.

De stoelpoten zijn voorzien van rubberen antislip delen zodat de stoel stevig staat. Deze stoelen zijn uitermate geschikt voor terrassen op zwemzalen in zwembaden en bij buiten zwembaden.

De Nardi Net loungestoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zo kun je een eigentijds, kleurrijk, hip en trendy terras samenstellen. De stoel is volledig recyclebaar.

Afmetingen
Zit hoogte: 40,5 cm
Stoel hoogte: 98,5 cm
Zit diepte: 90 cm
Stoel breedte: 61 cm

Conform EN-581/1/2/3, 100% recyclebaar

Manufacturer Nardi
Kleur Rood
Materiaal Polypropyleen