Op zoek naar leuke attracties met korting?
Ga terug naar het overzicht

Met deze twee opblaasbare attracties kun je nog enorm veel zwemplezier en waterpret bieden aan je klanten. Wat is er nu leuker dan van een glijbaan af glijden of klimmen en klauteren op een hindernisbaan? En het leuke is dat wij deze twee drijvende attracties nu met korting mogen aanbieden. Beide attracties zijn kort gebruikt en mogen daarom met een flinke korting verkocht worden.

Opblaasbare glijbaan

Opblaasbare en drijvende glijbaan gemaakt uit duurzaam Duraskin B1045 doek. Het doek bestaat uit 3 lagen; de combinatie van laagjes is duurzaam en geeft een lange levensduur. Het materiaal is bestand tegen uv-zonlicht en zwembadwater.

Aan de achterkant van de glijbaan zit een trapopgang gemaakt van touw. Het object is voorzien van bevestigingsogen voor verankering.

Afmetingen: 900x160x300 cm (LxBxH)

Dit object bieden wij aan namens onze klant. Voor onze klant is dit object toch te groot. Hierdoor is het product maar 4 keer gebruikt en wordt deze aangeboden voor de prijs van € 2.500 exclusief BTW. 

Naast bovenstaande opblaasbare glijbaan kunnen we ook nog een stormbaan/hindernisbaan aanbieden van 10 meter lang!

Opblaasbare hindernisbaan

Opblaasbare en drijvende hindernisbaan met kleine glijbaan. Deze hindernisbaan is gemaakt van duurzaam Duraskin B1045 doek. Het doek bestaat uit 3 lagen; de combinatie van laagjes is duurzaam en geeft een lange levensduur. Het materiaal is bestand tegen uv-zonlicht en zwembadwater.

De hindernisbaan is voorzien van 4 bevestigingsogen voor verankering en heeft een lengte van 10 meter!

Afmetingen: 1000x150x120 cm (LxHxB)

Prijs € 3.500 exclusief BTW. 

Klik hier voor meer productinformatie

De opblaasbare hindernisbaan is slechts één keer gebruikt. Neem voor meer informatie contact met ons op