Palintest Lumiso Pooltest Expert photometer kit

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
RDB-LMPXNL
Stel een vraag over dit product

De Palintest Lumiso Pooltest Expert photometer kit is een allround oplossing voor het testen van zwembadwater en spawater. Van poolmanagers tot professionele ingenieurs, deze fotometer is geschikt om meerdere keren per dag snel en nauwkeurig te meten. De Lumiso Pooltest Expert kan verschillende parameters testen.

Met een grote touchscreen-interface en eenvoudig te volgen instructies op het scherm kan de Lumiso Pooltest Expert worden gebruikt met weinig tot geen voorafgaande training. Het systeem leid je door de test heen en vertelt de gebruiker wat de volgende stap in het test proces is. De robuuste constructie en het IP67 waterdichte ontwerp zorgen ervoor dat de fotometer in elke omgeving kan worden gebruikt, zelfs met natte handen. Lumiso Pooltest Expert profiteert ook van het eenvoudig ophalen van resultaten en traceerbaarheid van gegevens voor controle-nalevingsdoeleinden. Met 35 tests worden routine- en probleemoplossingstests gemakkelijk gemaakt met snelle en nauwkeurige resultaten.

Voor meer informatie en de meetnauwkeurigheid bekijk de handleiding of de brochure.

Manufacturer Palintest
Parameters watermeten pH, Chloor, Alkaliteit, Calciumhardheid, Cyanuurzuur, Fosfaat, Broom, Ozon, Ijzer, Koper, Temperatuur, Zout