Puddle Jumper ideaal zwemhulpmiddel voor kinderen
Ga terug naar het overzicht

De Puddle Jumper Deluxe is een ideaal zwemhulpmiddel voor kinderen van 15-30 kg. De Puddle Jumper is een combinatie tussen een zwemvest en zwembandjes en biedt kinderen stabiliteit en een veilig gevoel in het water.

Met het Puddle Jumper zwemvest kunnen kinderen op een leuke en veilige manier spelen en spartelen in het water en leren zwemmen. Het zwemvest biedt enorm veel bewegingsvrijheid waardoor kinderen comfortabel en plezierig kunnen zwemmen.

De Puddle Jumper is gemaakt van zacht nylon en voelt zacht en plezierig aan. Het zwemvest is voorzien van een schuim vulling dat zorgt voor het drijfvermogen, je hoeft het zwemvest dus niet op te blazen en het kan dan ook niet lek raken.

 

De Puddle Jumper is gemakkelijk aan te trekken. Het zwemvest trek je aan als een soort schort. Op de rug zit een kliksluiting waarmee je de Puddle Jumper dicht doet. Kinderen kunnen het zwemvest zelf niet uitdoen doordat de sluiting op de rug zit. Verder kun je de Puddle Jumper in grootte verstellen door middel van een verstelbare band voor een ideale pasvorm.

De Puddle Jumper Deluxe is leverbaar in verschillende kleuren en designs. De verschillende designs zien er leuk en vrolijk uit en spreken kinderen enom aan. 

De populaire Puddle Jumper Deluxe zwemvesten zijn in het zwembad goed te gebruiken als zwemhulpmiddel bij het recreatief zwemmen en zijn een goed verkoopproduct.

Bekijk de verschillende modellen, klik hier!