SEAC Snorkelset Easy, blauw

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
SE-0890002080471A
Kleur
Blauw
Maat

Seac Sub complete snorkelsetje bestaande uit een duikmasker in silicone, snorkel en flippers en dat alles in een handige tas.
De complete snorkelset is leverbaar in kindermaten en volwassenmaten en verkrijgbaar in maten 28/30, 31/33, 34/35, 36/37, 38/39, 40/41, 42/43, 44/45 en 46/47.

Deze complete snorkelset van het bekende merk Seac Sub biedt grote kwaliteit en comfort tijdens het snorkelen en duiken. Seac Sub heeft een grote en jarenlange reputatie opgebouwd in de snorkel- en duikwereld!

Het duikmasker is voorzien van afsluitranden in silicone en een silicone hoofdband. De lens is gemaakt van gehard glas, waardoor deze niet zomaar zal breken. De hoofdband is verstelbaar met behulp van een klik-systeem. De meegeleverde snorkeltube is een standaard snorkeltube, vanaf maat 34/35 wordt er een snorkeltube meegeleverd met een uitblaasventiel en een anti-druppel bovenkant.

De Easyfin flippers maken de snorkelset compleet. De flippers hebben een blad gemaakt van Polypropyleen dat een hoge elasticiteit biedt. Dit komt de flipper beweging ten goede. De voetzool van deze flippers is gevormd naar de voet en gemaakt van zachte thermoplast rubber. 

Deze set wordt geleverd met een handige tas zodat u de complete set overal mee naar toe kunt nemen.

Vrij van phthalates.

Let op: dit is een uitlopend model.

Manufacturer SEAC
EAN 8002908161281
Kleur Blauw
Doelgroep Jongens, Meisjes
Materiaal hoofdband Silicone
Materiaal lenzen Veiligheidsglas
Materiaal afdichtingen Silicone
Model blad Lang
Voetzool zwemvliezen Gesloten voetzool
Materiaal mondstuk Silta
Materiaal zool TPR