Speciaal foodplatteau voor Maarten van der Weijden
Ga terug naar het overzicht

Kort voor de Elfstedenzwemtocht zou gaan beginnen kreeg Zwembadmaterialen.nl de opdracht om voor Maarten van der Weijden een zwemplatteau te maken waarop hij kon eten en kon rusten tijdens het eten. Opdrachtgever Daily Fresh Food verzorgt voor Maarten het eten tijdens zijn zwemtocht waarmee hij geld probeert in te zamelen voor kankeronderzoek. 'Zo kan Maarten in het water eten en verliest hij geen tijd. Aan alles is gedacht en zo zorgen we er met zijn allen voor dat Maarten de beste prestatie kan neerzetten', aldus Daily Fresh Food.

Daily Fresh Food had in samenspraak met Maarten een ontwerp voor het foodplatteau gemaakt en Zwembadmaterialen.nl realiseerde dit in korte tijd. Het foodplatteau is gemaakt uit twee lagen PE-schuim, verlijmd op elkaar en verstevigd met kunststof verbindingen, voor extra stevigheid.

Maandagavond bereikte Maarten Leeuwarden, na 195 kilometer gezwommen te hebben en na vele maaltijden genuttigd te hebben op het water. Wat een ongelooflijke prestatie! Met zijn Elfstendenzwemtocht haalde hij tot nu toe een bedrag op van € 3.910.763,00 euro.

Zwembadmaterialen.nl feliciteert Maarten van der Weijden met zijn ongelooflijk mooie sportprestatie in de strijd tegen kanker. Help kanker de wereld uit, wil je ook nog een bijdrage leveren? Klik dan hier!