Starmix haardroger AirStar TB-C1, wit, met slang en handvat

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
STRM-017167

De nieuwe Starmix AirStar haardroger TB-C1 met handföhn maakt van haren droge een plezierige belevenis. De Starmix haardroger TH-C1 is een compacte hoge snelheid haardroger en wordt gekenmerkt door superieure prestaties, geavanceerd ontwerp, gemakkelijke installatie en comfortabele bediening. Daarnaast bieden Starmix haardrogers biedt een enorm gunstige prijs kwaliteit en prestatie verhouding. Deze nieuwe haardroger droogt snel en plezierig de haren en maakt daarbij gebruik van geavanceerde Starmix technologie en is van hoge kwaliteit.

De haardroger is onderhoudsvrij en ziet er mondern uit. De behuizing van de haardroger is gemaakt van stevig, robuust en slagvast kunststof en beschikt over een gemakkelijk schoon te maken buitenkant.

De haardroger biedt goede prestaties voor snel, plezierig en het hygienisch drogen van haren. Daarnaast is deze haardroger energiezuinig en gebruikt slechts 900 watt nominaal vermogen. De geoptimaliseerde lucht blaasstroom en blaasmonden in combinatie met een krachtige motor en geavanceerde technologie zorgen voor hoge kwaliteit en een snelle en effectieve droging van haren. Het aanwezige luchtfilter is uitneembaar en gemakkelijk schoon te maken. Ondanks het energiezuinige karakter van deze haardroger levert de handdroger niets in als het gaat om prestaties.

De haardroger is gemakkelijk in bediening. Zodra de handföhn uit de houder genomen wordt schakelt de haardroger zich in. De haardroger is beveiligt tegen oververhitting en schakelt zich zelf uit, ook nadat de looptijd verstreken is schakelt de haardroger zich zelf uit, dit leidt tot energiebesparing. De handföhn zit met een 150 cm lange slang verbonden aan de droger en maakt het mogelijk om comfortabel het haar te drogen en te stylen.

De haardroger is onderhoudsvrij en gemakkelijk te monteren. Deze haardroger dient te worden gemonteerd aan de muur. Met de meegeleverde muurbevestigingplaat kunt u de haardroger aan de muur ophangen zonder het apparaat te openen, je monteert de muurbevestigingsplaat op de muur en schuift de haardroger er simpelweg over heen.

 

Technische gegevens

Nominaal vermogen: 900 Watt
Looptijd: 240 seconden
Voltage: 230-240, 50/60 Volt/Hz
Verwarm vermogen: 400 Watt
Motor vermogen: 500 Watt
Geluidssterkte motor: 72 db
Luchtstroom: 18 l/s
Luchtsnelheid: 170 km/h
Afmetingen: 32,2x18,2x50 cm (BxDxH) inclusief slang
Afmetingen: 32,2x18,2x40 cm (BxDxH) exclusief slang
Kleur: wit

CE gekeurd / GS gekeurd / VDE / EMV/VDE / IP23

 

 

Manufacturer Starmix
EAN 4011240017167
Kleur Wit
Vermogen (Watt) 800