Survivalmat met gat 500x106 cm, met print waterloopbrug

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
AM-819022
Stel een vraag over dit product

Deze survivalmat met gat en mooie print kan op veel manieren gebruikt worden in het zwemonderwijs. Je kunt de survivalmat gebruiken bij baby, peuter en kleuter zwemmen, en bij de verschillende niveau's in het zwemonderwijs. Klim op de mat, loop of kruip erover heen, zwem eronder door of duik door het gat; zwemmen en leren zwemmen is nog nooit zo leuk geweest! De survivalmat is bij verschillende oefeningen in het zwemonderwijs te gebruiken, maar ook bij sport- en spelonderdelen.

De survivalmat is gemaakt van hoogfrequent gelaste PVC-doek (900 gram/m2), het PVC-doek is uitgevoerd met een beschermlaag die bestand is tegen chloorwater en invloeden van open water. Hierdoor is de survivalmat een duurzaam product dat ook nog eens gemakkelijk te reinigen is. De survivalmat is uitgerust met vier bevestigingsogen zodat je deze gemakkelijk kunt vast leggen.

Deze survival zwemmat is uitgevoerd met een leuke print met een jungle touwladder design met leuke beestjes zoals een bever, eend, zeester en vissen. Dit maakt leren zwemmen nog leuker!


Afmetingen 500x106 cm

Deze survivalmat is ook leverbaar met je eigen ontwerp, bijvoorbeeld met jouw zwembadmascotte of logo er op geprint. Vraag naar de mogelijkheden.

Materiaal PVC
Stuksgoed Ja