Sveltus Aquaband pols- en enkelgewichten, 1,0 kg

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
SVE-0963

De Sveltus Aquaband gewichten zijn speciaal gemaakt voor gebruik in het water. De Aquaband polsgewichten en enkelgewichten zijn ideaal voor gebruik in het zwembad bij aquafitness oefeningen. Dankzij het gewicht kun je aquajogging- en aquafitness oefeningen in het water zwaarder maken.

De Aquaband gewichten zijn zowel te gebruiken als enkelgewichten of als polsgewichten en kun je gemakkelijk aan de polsen of de enkelsbevestigen. De gewichten zijn leverbaar in twee modellen namelijk 500 gram en 1000 gram.  Beide modellen kun je zowel aan de pols of aan de enkel gebruiken.

De buitenkant (cover) van de Aquaband is gemaakt van nylon en mesh materiaal, hierdoor zitten de Aquaband gewichten zacht en comfortabel aan de polsen of enkels. De gewichten zijn uitgevoerd met een Velcro klittenband band en zijn gemakkelijk verstelbaar.

Het gewicht zit binnen in en is gemaakt uit silicone composiet. Dit betekent dat er geen lood korrels of zand als verzwaring is gebruikt en dat maakt deze polsgewichten en enkelgewichten ideaal voor gebruik in het zwembad. De buitenkant van de Aquaband kan gescheiden worden van het gewicht zodat je deze kunt wassen.


Gewicht 1,0 kg per stuk

Levering per paar

Manufacturer Sveltus
EAN 3412181009630