Sveltus fit sticks/aqua drumsticks

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
SVE-0692
Kleur

Met de Sveltus fit sticks raak je stress kwijt en werk je aan je lichaam terwijl je geniet van de leuke POUND techniek training. De fit sticks kun je zowel in het water als op het droge gebruiken.

Sportscholen combineren dansbewegingen en fitness oefeningen op de beat van de muziek met behulp van fit sticks op een zelfde manier als je zou dummen en trommels zou bespelen. De workout is een full-body workout die cardio, conditionering en krachttraining combineert met yoga en pilates geinspireerde bewegingen. Een workout met de fit sticks is een ongelooflijk effectieve manier van trainen en biedt een goede sfeer om los te laten, energie op te doen, te trainen en te rocken. De workout is voor alle fitnessniveau's en is eenvoudig aan te passen aan leeftijden en capaciteiten.

De fit sticks zijn gemaakt van massief polypropyleen en wegen 95 gram per stuk en hebben een lengte van 45 cm. De fit sticks zijn goed vast te houden; de handgrepen hebben een dikkere diameter van 1,8 cm en hebben een stroef en geborsteld oppervlak voor een goede grip. De fit sticks zijn ook goed te gebruiken in het water.

Gebruik in water
De fit stick zijn gemaakt van polypropyleen en zijn ook goed te gebruiken als aquadrumsticks voor een drumworkout in het water. Aquadrummen biedt vele verschillende oefeningsmogelijken in het water; ritmisch drummen op het wateroppervlak of in het water, maar ook bewegingen in en door het water. Drummen in het water maakt jouw aquafitness training speels, uitdagend, gevarieerd en effectief. Aqua drummen combineert dansbewegingen, fitnessoefeningen en ritme in het water tot een leuke workout.

Lengte 45 cm
Diameter handvat 1,8 cm
Gewicht 95 gram per stuk

Levering per 2 stuks / paar

Manufacturer Sveltus
EAN 3412181006929
Kleur Oranje
Materiaal Polypropyleen