Swimpy stuurkaarten Snorkelen 1, 2 en 3

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
SW-001
Stel een vraag over dit product

Stuurkaarten voor de Zwemvaardigheid cursus Snorkelen 1, 2 en 3. Illustratief lespakket dat kinderen op een speelse manier laat kennismaken met de verschillende disciplines binnen het snorkelen.

Het lespakket stuurkaarten is samengesteld voor de cursussen Snorkelen 1, 2 en 3 conform de eisen en richtlijnen van de BREZ 2.0 zwemvaardigheid. Het pakket bestaat uit 47 stuurkaarten.

In het hedendaagse (zwem)onderwijs wordt veel met stuurkaarten gewerkt om kinderen zelf te laten ontdekken hoe dingen werken. Het idee achter stuurkaarten is dat kinderen een hoger leereffect bereiken aan de hand van goed geïllustreerde stuurkaart.

De stuurkaarten zijn vanuit de praktijk ontwikkeld en zijn daardoor uitstekend te gebruiken ter ondersteuning van lesdoelstellingen. In tegenstelling tot andere stuurkaarten zijn deze stuurkaarten niet op eindtermen gemaakt, maar laten deze via duidelijk geïllustreerde tussen-oefeningen de leerweg/methode naar de eindtermen zien en maken deze beter inzichtelijk voor het kind.

De stuurkaarten zijn gemaakt van polypropuleen en zijn waterbestendig. 

Wordt geleverd met 2 flipovermappen zodat je de stuurkaarten aan de rand van het bad kunt neerzetten. Zo kun je meerdere opdrachten uitzetten of meerdere groepen tegelijk gebruik laten maken van de stuurkaarten.