Swmmr klikkie enkelbandjes

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
AQ-4541-S
Maat

De Swmmr klikkie zorgt voor het aanleren en verbeteren van de zwemslag door het ervaren van een succeservaring en het zichtbaar maken van de zwemtechniek per slag. Door het bewust worden van de techniek worden de zwemslagen beter begrepen.

De Swmmr klikkie is een hulpmiddel bij het aanleren van de schoolslag beenslag en de enkelvoudige rugslag en geeft het kind de benodigde succeservaring aan de hand van twee magnetische enkelbandjes. De enkelbandjes met magneetjes trekken naar elkaar toe wanneer de benen bijna gelsoten zijn. Wanneer de enkelbandjes elkaar vinden is de slag in 90% van de gevallen goed. Wanneer de enkelbandjes elkaar niet is de beenslag over het algemeen nog onvoldoende en gaan de kinderen zich zelf corrigeren om de enkelbandjes wel te laten 'klikken'. Op deze manier wordt er onbewust feedback gecreeërt in elke zwemslag die het kind maakt.

Gebruik je de klikkie zwemassistent in je zwemles bij het aanleren en verbeteren van de zwemslagen, dan wordt de zwemslag beter en sneller geleerd door de kinderen. Daarnaast ontstaat er meer rust in de zwemslag en wordt het uitdrijfmoment langer en verbeterd de ligging in het water. Bij wekelijks gebruik van de klikkie enkelbandjes kan het zwemlestraject richting het A-diploma met 6-8 weken worden verkort.

De Swmmr klikkie enkelbandjes zijn gemaakt van zacht neopreen materiaal en irriteren hierdoor niet. De enkelbandjes kunnen gemakkelijk om de enkels worden gedaan en zijn door middel van klittenband verstelbaar. Kinderen kunnen de enkelbandjes de hele zwemles omhouden en hoeven deze bij andere oefeningen niet af te doen.

De Swmmr klikkie enkelbandjes zijn leverbaar in twee maten:
Maat S voor kinderen 4-6 jaar (oranje)
Maat M voor kinderen 7-10 jaar (geel)

Wordt geleverd met handleiding en uitleg.

Manufacturer Swmmr