Triangle eiland blauw/geel, 500x600 cm

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
AM-825017

Het Triangle Eiland is een luchtdichte waterattractie en kan in bijna ieder zwembad gebruikt worden. Klimmen, rennen en springen, het kan allemaal op het Triangle Eiland! Het Triangle Eiland past al snel in ieder zwembad omdat deze compact van formaat is en geen constante luchttoevoer nodig heeft. 

Het Triangle speeleiland is gemaakt uit hoogfrequent gelast PVC-doek van 900 gram/m2. Het materiaal is sterk en kleurvast, hierdoor is deze waterattractie/stormbaan van hoge kwaliteit en biedt deze een lange levensduur. Het materiaal beschikt over een beschermlaag die bestand is tegen chloorwater en invloeden van open water. Daarnaast is het materiaal gemakkelijk schoon te houden.

Het Triangle Eiland is een veilige waterattractie en is gecertificeerd volgens de NEN-EN 15649:2009 veiligheids- en kwaliteitsnorm. Bij levering ontvang je een keuringscertificaat, logboek en duidelijke handleiding.

Deze waterattractie is uitgevoerd met meerdere bevestigingsogen voor verankering zodat de opblaasbare waterattractie goed op z’n plaats blijft liggen. 

Deze waterattractie zet je in ca. 10 minuten op. Een blower/blaas-zuig apparaat met manometer wordt standaard meegeleverd. Dankzij de manometer kun je de luchtdruk meten en bepalen of de attractie voldoende hard is opgeblazen.

Wordt geleverd met blaas-zuigapparaat, manometer, reparatiesetje, verankeringsmateriaal, transportzak, logboek, handleiding en certificaat.

Voldoet aan NEN-EN 15649:2009


Afmeting opgeblazen: 5,0 x 6,0  meter
Capaciteit: ca. 6 personen 
Garantie: 1 jaar 
Gewicht:  kg 
Opgerold formaat: 
Opzettijd: ca. 10 minuten
Benodigde ruimte: 5,0 x 6,0 meter

Materiaal PVC
Stuksgoed Ja