Verkoop trainingsmaterialen voor het banenzwemmen in jouw zwembad
Ga terug naar het overzicht

Verkoop trainingsmaterialen voor het banenzwemmen in jouw zwembad


Na een lange periode van sluiting van zwembaden vanwege de coronacrisis zijn alle zwembaden weer geopend. Veel zwembaden startten na de heropening met het aanbieden van banenzwemmen, natuurlijk wel in aangepaste vorm. De routing voor het banenzwemmen is aangepast, het aantal zwemmers beperkt en zwemmers moeten vooraf een plekje reserveren. Veel banenzwemmers weten gelukkig weer de weg naar het zwembad te vinden. Enorm fijn voor de exploitant en de banenzwemmer die na zo’n lange tijd weer mag zwemmen. Uit de zwembranche horen wij positieve berichten over het aantal zwemmers dat komt banenzwemmen, geweldig!

Het materiaalgebruik bij zwemactiviteiten in zwembaden is op dit moment nog beperkt, het advies is dan ook beperk het materiaalgebruik en beperk dit tot één persoon en wissel de materialen niet uit. Maar banenzwemmers kunnen natuurlijk ook zelf hun eigen zwemplankje en pull buoy mee brengen en dat gebruiken tijdens hun zwemtraining en na de zwemtraining weer mee naar huis nemen.

Exploitanten van zwembaden kunnen deze zwemtrainingsmaterialen zelf te koop aanbieden aan hun klanten zodat de banenzwemmers optimaal kunnen blijven zwemmen en trainen.

 

Zwembadmaterialen.nl biedt verschillende zwemtrainingsmaterialen en producten aan zoals zwemplankjes, pull buoys, handpeddels en pull kicks. Een pull kick is een combinatie tussen een kickboard en pull buoy, één handig product dat twee functies combineert.

Exploitanten van zwembaden kunnen deze zwemproducten zelf te koop aanbieden in hun accommodatie en verkopen aan hun banenzwemmers. Als exploitant genereer je hiermee extra inkomsten en je biedt jullie eigen klant extra service en gemak. Hiermee draag je als exploitant bij aan een effectieve zwemtraining van de banenzwemmer, vergroot je de sportbelevenis van de banenzwemmer in jouw zwembad en gaat de banenzwemmer met een voldaan gevoel naar huis na een plezierige en succesvolle zwemtraining.

Naast zwemtrainingsmaterialen kun je als exploitant ook andere zwemproducten verkopen zoals badmutsen, zwemoordopjes, neusklemmen en zwembrillen. Neem voor meer informatie over het verkopen van zwemproducten in jouw zwembad contact met ons op en informeer naar het wederverkopersprogramma SamenVerkopen.

 

Zwemproducten bedrukken met je eigen logo?
Ben je opzoek naar zwemproducten met je eigen bedrijfsnaam of logo? Ook dat kan bij Zwembadmaterialen.nl. Wij kunnen zwemplankjes, badmutsen, pull buoys en andere producten laten bedrukken met een tekst en/of logo. Hiermee versterk je de band tussen de consument en jullie zwembad of merk en vergroot je naamsbekendheid. Neem voor de mogelijkheden van het bedrukken van zwemproducten en meer informatie contact met ons op.