Wat is er nu leuker dan ravotten, klimmen en klauteren?
Ga terug naar het overzicht

Met Rodeco speelobjecten is het leuk spelen, klimmen, klauteren en ravotten in het water. De Rodeco speelobjecten zijn gemaakt van EVA-schuim en zijn sterk en degelijk en hebben een lange levensduur. Veiligheid, kwaliteit en ontwerp vormen een belangrijk bij het ontwikkelen van waterspeelgoed. De Rodeco zwembad speelmaterialen zijn meer dan alleen maar leuke en vrolijke speelobjecten, ze dagen kinderen in het water uit om er mee te spelen en stimuleren de motorische ontwikkeling. Probeer op de rug van de slang te klimmen, rust even lekker uit, maar blijf in evenwicht en val er niet van af.

Alle Rodeco speelobjecten zijn gemaakt van sterk en degelijk EVA-schuim en worden gemaakt in vrolijke kleurcombinaties. Het gebruikte EVA-schuim is bovendien milieuvriendelijk en bestand tegen chloorwater en uv-zonlicht.

De Rodeco speelobjecten zijn in verschillende modellen en uitvoeringen leverbaar. Zoals bijvoorbeeld deze slang. Deze slang is 200 cm lang en biedt plaats aan meerdere kinderen. Klim op de rug en blijf in evenwicht, anders van je in het water. 

In dezelfde vorm zijn ook een krokodil leverbaar met een lengte van 200 cm, een alligator met een lengte van 175 cm of een haai met lengte van 175 cm lang.


Klim op mijn rug en rust lekker uit. 

Deze vrolijke en vriendelijk ogende olifant ziet er lief uit en biedt plaats aan één kind. Het speelobject is van compact formaat en is 100x56x55 cm groot. Naast de olifant zijn er ook speelobjecten leverbaar die plaats bieden aan meer kinderen. 

De walrus is groter en biedt plaats aan 2-3 kinderen en is 170x95x50 cm groot.


Naast allerlei leuke speelobjecten in diervormen zijn er ook andere leuke en uitdagende speelobjecten leverbaar die kinderen uitdagen te spelen en om het evenwicht te bewaren zoals een kubus, kruis, tippy schommel of mini-double. Deze grotere objecten dagen oudere kinderen uit.

De kubus is verreweg het grootste speelobject en is 100x100x105 cm groot. Het kruis is verreweg de grootste uitdager van het evenwicht, de drijvende evenwichtsbalk in de vorm van een kruis is 168x168 cm groot. De tippy schommelstoel is ook leuk om mee te spelen en is 100x100x85 cm groot. Dankzij de handvaten kunnen de kinderen zich tijdens het schommelen goed vast houden.


Alle Rodeco speelmaterialen zien er leuk en vrolijk uit en dagen kinderen uit er mee te gaan spelen. Dankzij het sterke en stevige EVA-schuim hebben deze speelobjecten een lange levensduur en kunnen zij jaren speelplezier en waterpret bieden.

Bekijk alle Rodeco speelmaterialen, klik hier!