Welkom op de nieuwe Zwembadmaterialen.nl website
Ga terug naar het overzicht

Van harte welkom op de nieuwe Zwembadmaterialen.nl website. Laatste maanden is er hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe en verbeterde website.

De nieuwe Zwembadmaterialen.nl website is ontwikkeld met als doel het bestellen van producten gemakkelijker te maken.

De nieuwe website is duidelijker en overzichtelijker en heeft een verbeterde bestelomgeving. Door het gebruik van productoptiefilters kun je aan de hand van productkenmerken producten gemakkelijker terug vinden op de website. Verder kunt u dankzij de realtime voorraadinformatie direct zien of een product op voorraad is en hoeveel stuks er beschikbaar zijn.

 

De nieuwe website biedt ook de mogelijkheid om met meerdere mensen (inkopers) bestellingen te plaatsen voor uw accommodatie. Dankzij de multi-user gebruikersaccounts kunnen meerdere mensen producten bestellen namens één accommodatie. Alle bestellingen van alle inkopers zijn overzichtelijk terug te vinden in het account. Voor het kunnen instellen van deze multi-user accounts wordt één hoofdinkoper aangesteld die het account namens de accommodatie beheerd. Hij of zij kan meerdere inkopers toevoegen aan het account en hen machtigen bestellingen te doen, deze module is nog in ontwikkeling. Zodra een inkoper een bestelling plaatst wordt ook de hoofdinkoper hierover geïnformeerd.

 

Niet alleen de website is nieuw, maar ook alle nieuwe producten vind je op deze website terug, dus neem zeker even een kijkje bij onze producten!Inloggen op de nieuwe website

Je kunt inloggen op de nieuwe website op de volgende manieren; als hoofdinkoper of als sub-inkoper. 
Welke situatie is op jouw van toepassing?

 

Accommodatie met één inkoper

Indien er slechts één persoon inkopen doet namens de accommodatie ga je naar de inlogpagina en vraag je het wachtwoord op door op  'wachtwoord vergeten' te klikken.

Je krijgt dan een email toegestuurd met een link, klik op deze link en vul een wachtwoord in. Vul het wachtwoord nogmaals in, ter controle. Klik vervolgens op "Instellen". 
Je kunt nu inloggen op de nieuwe website.Krijg je de melding dat er niemand bestaat met deze gebruikersnaam, neem dan contact met ons op.

 

 

Accommodatie met meerdere inkopers
Zijn er bij jullie in de accommodatie meerdere collega's die bij ons producten inkopen dan stellen wij hier een multi-useraccount voor in. Er wordt één collega ingesteld als hoofd-inkoper. Verder zullen wij voor alle andere collega's een sub-inkopersaccount aanmaken. Het aanmaken van deze accounts is handwerk en kost enige tijd. Je krijgt van ons bericht zodra het account is aangemaakt. Het kan zijn dat je nu al wilt inloggen, maar dat het account nog niet is ingesteld, neem in dat geval contact met ons op. 

 

Feestelijke openingsaanbiedingen

Speciaal voor de lancering van de nieuwe website hebben wij een aantal leuke aanbiedingen voor jou. Gebruik de kortingscode om gebruik te maken van de aanbiedingen en bestel via de website.

Bekijk de aanbiedingen, klik hier!