Zwem experience center, modulair, 4-delig

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
AM-811003

Met dit opblaasbare zwem experience center kunnen kinderen op een leuke, speelse en ongedwongen manier ervaringen op laten doen in het water. Het experience center bestaat uit vier delen die je op verschillende manieren met elkaar kunt koppelen of afzonderlijk van elkaar kunt gebruiken. Het zwem experience center daagt kinderen uit om te zwemmen, zwem door bogen, duik onder linten door, zwem onder water door een gat, klim op een glijbaan en roets ervan af. Het modulaire experience center is veelzijdig en geeft een extra dimensie aan de invulling van zwemlessen. Het experience center is ook te gebruiken bij sport- en speldoeleinden. 

Het zwem experience center bestaat uit 4 delen, je kunt deze delen  op verschillende manieren aan elkaar koppelen met karabijnhaken. Het zwem experience center is gemaakt uit hoogfrequent gelast PVC-doek. De onderdelen van het experience center zijn luchtdicht, dit betekent dat je ieder deel met de luchtpomp/blower opblaast en het experience center in het water kunt leggen. Het zwem experience center is uitgevoerd met verankeringspunten waar het verankeringsmateriaal aan dient te worden bevestigd, hierdoor blijft het opblaasbare experience center goed op zijn plaats liggen.


Het zwem experience center bestaat uit de volgende onderdelen:

Deel 1 met 2 bogen en doorzwemscherm
Zwem onder de bogen door en langs de uitstekende tubes, je wordt gewongen te slalommen langs de tubes, één van de bogen is bovendien uitgerust met slierten die tot onder water reiken, zwem er door heen en duik vervolgens onder water om door het gat van het doorzwemscherm te zwemmen.

Deel 2 met duikgat
Zwem onder de dwarse buizen door, of klim er over heen. Klim op de mat en duik door het gat weer terug het water in.

Deel 3 met één boog en doorzwemscherm
Zwem onder de boog door, slalom langs de uitstekende tubes en zwem vervolgens onder de dwarse buizen door, of klim er over heen. Duik onder water om door het gat van het doorzwemscherm te zwemmen.


Deel 4 met boog en glijbaan
Dit deel is uitgevoerd met dwarse buizen, zwem er onder door of klim er over heen, klim op de glijbaan en glijdt er van af. Zwem vervolgens door naar de boog en dwars geplaatste buis, klim er over heen of zwem er onder door.

  Let op: het zwem experience center is geschikt voor personen tot 180 cm lengte.

  Het experience center wordt geleverd met logboek, handleiding, reperatiesetje, verankeringsmateriaal, luchtpomp en transportzak.

   Afmeting opgeblazen: 7,50x1,80 meter per deel
   Capaciteit: ca.
   Garantie: 2 jaar 
   Gewicht: 100 kg
   Opgerold formaat: 100x100 cm
   Opzettijd: ca. 10 minuten
   Benodigde ruimte: 15x4 meter, afhankelijk van hoe je de delen koppelt, benodigde ruimte voor één deel 7,5x1,8 meter

   Materiaal PVC
   Stuksgoed Ja