Zwembadroosters in perfecte vorm
Ga terug naar het overzicht

Zwembadroosters in perfecte vorm

Bij het ontwerp van nieuwe zwembaden wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van een hoog waterniveau, bijna gelijkliggend met de tegelvloer van het perron. Doorgaans wordt dan een overloopgoot met zwembadrooster toegepast voor de afvoer van het (vuile) water. De zwembadroosters voeren al het overstromende water af dat over de rand van het zwembad komt en zorgen voor een optimale veiligheid en hygiëne.

Naast de water afvoerende eigenschappen is ook de beloopbaarheid een belangrijk aspect van het zwembadrooster. De beloopbaarheid van het zwembadrooster dient veilig, hygiënisch, comfortabel en aangenaam te zijn.

EMCO zwembadroosters bieden zowel goede waterafvoerende eigenschappen en bieden tegelijkertijd een goede en veilige beloopbaarheid. De bovenzijde van de EMCO zwembadroosters is afgerond en voorzien van veiligheidsprofilering (SPP), volgens klasse B of C conform DIN 51097, afhankelijk van het type. De EMCO zwembadroosters staan bekend om de hoge stabiliteit, kwaliteit en duurzaamheid en worden zowel in publieke als in particuliere zwembaden succesvol toegepast.

 

Zwembadroosters als onderdeel van het interieur

De EMCO zwembadroosters zijn volledig UV-, chloor-, zee- en kuurwaterbestendig. Dankzij de hoge kwaliteit kunststof en andere materialen zijn de zwembadroosters volledig recyclebaar. De zwembadroosters zijn leverbaar in verschillende modellen en in oprolbare en starre vorm. Verder zijn de zwembadroosters volledig op maat te maken in rechte en geboden vorm en ook voor hoekpunten zijn er diverse mooie en nette oplossingen beschikbaar zoals verstekhoeken.

 

De EMCO zwembadroosters zijn leverbaar in standaard kleuren zoals wit, beige, grijs en geel. Speciale RAL kleuren zijn op verzoek ook leverbaar, hiermee kun je de zwembadroosters een belangrijke rol laten spelen bij de uitstraling van het interieur van het zwembad.


Download de speciale brochure over onze zwembadroosters, klik hier!

Bekijk de zwembadroosters, klik hier.

 

Ondanks de lange levensduur van de EMCO zwembadroosters zijn deze toch aan slijtage onderhevig. Moeten uw zwembadroosters binnenkort vervangen worden? Neem dan contact met ons op.