Bezoek ons tijdens de ZwembadBranche Dag
Ga terug naar het overzicht

Bezoek ons tijdens de ZwembadBranche Dag

De ZwembadBranche Dag brengt ieder jaar de zwembranche bij elkaar. Op dinsdag 10 oktober staan wij op de ZwembadBranche Dag, een jaarlijks terugkerend evenement dat ieder jaar weer in het teken staat van kennisdelen en kennismaken. Je vindt ons op stand 2.25 in hal 2.

Informeren & inspireren
Wat kun je verwachten? Net als bij voorgaande edities vind je op het beursplein de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen en kun je tevens terecht voor inspirerende workshops, tips en adviezen. Natuurlijk is er gedurende de hele dag ook voldoende ruimte om weer even bij te praten met collega’s.

Bezoek onze stand tijdens de ZwembadBranche Dag
Wij nodigen je graag uit om onze stand te bezoeken. Op onze stand maak je kennis met onze nieuwe producten, en dat zijn er heel wat! Naast veel nieuwe producten nemen we ook veel andere inspirerende en uitdagende producten mee. Op onze stand kun je de producten bekijken en even vast houden. Hoewel wij niet al onze producten mee kunnen nemen, zullen wij ervoor zorgen dat je op onze stand geïnspireerd word en kennis kunt maken met onze mooie producten. Wij vinden het leuk en gezellig als jij ook even bij ons langs komt. Je vind ons op standnummer 2.25 in hal 2.

Locatie
De ZwembadBranche Dag vindt plaats in de Midden Nederland Hallen in Barneveld, centraal gelegen naast de A1 en A30. De routebeschrijving vind je hier.

Aanmelden
Het beursplein is open van 09.00 tot 16.00 uur. Een bezoek aan de beurs is bij voorregistratie gratis voor professionals uit de branche. Kijk voor meer informatie en aanmelden op zwembadbranche.nl/dag.

> Aanmelden kan hier, klik op aanmelden

Graag tot ziens op dinsdag 10 oktober in de Midden Nederland Hallen te Barneveld!