Markant terrasstoel Vector | mandarin oranje

Prijzen alleen voor grootafnemers, log in met uw account

Artikelnummer
MK-29916000
Stel een vraag over dit product

De Markant terrasstoel Vector in oranje is een moderne en opvallende stoel gemaakt uit kunststof en kan zowel binnen als buiten gebruikt kan worden.

De terrasstoel Vector zal door zijn vormgeving zeker een statement maken in elke omgeving en tegelijkertijd zorgen voor comfort, stijl en functionaliteit. De hoekige lijnen van de stoel belichamen hedendaags design waardoor dit een terrasstoel is met een bijzondere look. Door het ontwerp is deze stoel zeer duurzaam, sterk , stevig en stabiel en wekt vertrouwen bij grotere gebruikers op verschillende vloeroppervlakken. 

Deze kunststof terrasstoel is een degelijke en sterke terrasstoel van hoge kwaliteit en biedt een lange levensduur. De terrasstoel is gemaakt uit polypropyleen hars en is bestand tegen impact schokken en is weersbestendig. Dit betekent dat je de terrasstoel gerust op een buitenterras kunt plaatsen. Deze terrasstoel kun je dus zowel binnen als buiten gebruiken. Het materiaal van de terrasstoel is gemakkelijk schoon te maken en dat maakt deze stoel geschikt als stoel voor gebruik op terrassen bij cafés, restaurants en kantines. 

Doordat de stoel is gemaakt uit kunststof is deze licht in het gewicht (3,5 kg), hierdoor is de stoel gemakkelijk verplaatstbaar, alsmede stapelbaar. Opgestapeld blijft de stapel stoelen goed stevig en rechtop staan, dit komt doordat de stoelpoten een rechthoekige vorm hebben. Zo bespaar je ruimte als je de stoelen niet gebruikt.

De Markant Vector terrasstoelen zijn leverbaar in verschillende kleuren, zo kun je een eigentijds, kleurrijk, hip en trendy terras samenstellen. 


Afmetingen
Zit hoogte: 45 cm
Stoel hoogte: 80 cm
Zit diepte: 50,6 cm
Stoel breedte: 56 cm

Manufacturer Markant
Kleur Oranje
Materiaal Polypropyleen
Model stoel Hoog